lørdag 6. juni 2015

Kule bad

Kule bad

Vi leverer utstyr til kule og unike bad i moderne hjem. Utnytt plassen på badet med disse praktiske, polstrede platene som du kan. Minimalistisk og kul oppbevaring får du med den enkle og urbane Silo-hyllen i. BOHEMSK: Sidebord og krakk fra anouska.no og håndkle fra.

Kvik – Kjøkken, bad og garderobe – Alle har rett til et kult kjøkken

Kule detaljer gjør badet til KK Livings blomsterekspert tøft.

Kule bad

Med disse enkle tipsene får du et bad med særpreg. Oppussingsbloggen del 6: Ekstrem Forvandling på Badet. Det er fullt mulig å få et fint bad for 150 000 kroner. Gi badet en leken vri med en kombinasjon av spreke farger som gult, sort og hvitt.

ARNULF BYGGET SORT DRØMMEBAD MED DESIGNSTUDIO

Foretrekker du et langt og varmt bad ovenfor en dusj?

Kule bad

Selv enkel svart og hvitt figurer skape en klar og geometrisk. Siden vi skal lage nytt bad i kjelleren så er det gøy å titte på. Kanskje har du noen tips, eller noen kule leverandører eller merker. En vegghylle fra Ikea, som Silje har malt svart, står i kul kontrast til.


Glennvk: Jenter som digger "bad guys", og gutter som oppfører seg som "bad. Saker som er bad-ass: karate, pannebånd, roboter fra fremtiden og strømper. Den er nemlig perfekt for de dagene hvor du har en «bad hair day». Ja, nå kan vi være mange på badet samtidig, og med to vasker. Velholdt eiendom med kule løsninger, garasje og utleiemulighet. Fliselagte bad har lenge vært det vanligste og sikreste valget når badet.


Fryktet «Breaking Bad»-oppfølger ville irritere fansen. Breaking Bad men folk har i stedet sagt «kult», «kan ikke vente». Badet er et av de viktigste rommene vi oppholder oss i. Gult er mer en påskeskyllingens farge: -Gult er kult, spesielt i. I en travel hverdag er badet et viktig rom for oss – et sted vi søker. Veldig kule, og lette å frakte om du skulle være heldig å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar