onsdag 9. desember 2015

Hvite innerdører med glass

Hvite innerdører med glass

Handle innerdører billig, bekvemt og sikkert på nettet. Innerdører med glass åpner opp mer lys og skaper mer plass i ditt hjem. Hvite glatte dører kan gjøres brannsikre, lydtette, eller begge deler. Innerdører som står i stil med innredningen bidrar til å skape personlige hjem.

Innerdører fra Swedoor/JELD-WEN

Alle innerdører med glass leveres med 4mm klart glass som standard.

Doorias sortiment av innerdører og ytterdører for 2015. Tid kan være samlet, harmonisk og elegant i noen av de heldekkende hvite. Bygg 1 har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar.

Innerdør Slett - Innerdør - Velkommen til Byggmax!

Moderne inngangsdør leveres med glass, som vist på salgstegning.

Hvite innerdører med glass

De integrerte hvitevarene består av et kjøleskap i høyskap, samt en egen. Leveres med vegghengt WC og dusjvegger i klart glass. Soldempende og støydempende glass tilsvarende vinduer. Hvite, brukte, glatte innerdører, 100, ny ubrukt hvit Diplomat ytterdør 3.000.


Det leveres 2 lags glass ferdig montert med tetting og vannbrett. På fabrikken vår har vi et eget anlegg for blanding av. Alle leveres nøkkelferdige, med høy standard og miljøvennlig oppvarming. Hoveddør leveres isolert utførelse med glass, dørblad og karm i hvitmalt utførelse.


Stable glatt hvitmalt fra Swedoor med hvite glatte standarlister rundt dørene.

Byggevarer - dør og vindu - Bygger´n

Grespor Zeus Grafite matt 29,7 x 59,7 cm med grå fug. SENS 9915 Morgendis med hvite detaljer i SENS 9918 Klassisk Hvit. Vinduer og innerdører har alle fargekode S-0502-Y, altså 1453 Bomull. Det som går igjen i huset på fliser og innredninger er hvitt, glass. Overhalla hus leveres standard som toppsving med 2-‐lags glass fra Nordan.


Overhalla hus leveres standard med Style 03 formpressede hvite innerdører fra. NCS S0502–Y) dører som standard, men produserer også. Uansett hva slags hus du bor i, finnes det innerdører som passer for deg. Da brukes mer klassiske dører, gjerne med speilfyllinger og glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar