torsdag 10. desember 2015

Hvordan rette opp betonggulv

Hvordan rette opp betonggulv

Er det noen som har gode forslag til hvordan avretting skal gi et gulv i vater ?. Dersom alle tre lektene er rette bør dette gi et gulv i vater. Ofte er gulvflaten verken rett eller sammenhengende. Sekk for sekk med avrettingsmasse ble blandet utendørs.

Avretting av betonggulv - Byggmakker+

Gamle betonggulv som ikke er rette nok for det belegget du ønsker, kan.

Se film om hvordan du legger gulv med trinnlydmatte. Rette opp betonggulv med betong - posted in Hus, hage og. I slike tilfeller bør du vurdere hvordan det vil påvirke takhøyden samt andre. Kjellergulv: Det kan være aktuelt å bygge opp eller senke gulv når det skal.

Råd for deg som skal legge gulv i kjeller - Vi i villa

Ved en utetemperatur på 10 grader og en betong som var varmet opp til 22.

Hvordan rette opp betonggulv

All armering skal plasseres slik at den blir omsluttet av minimum 5 cm betong. Det spiller ingen rolle hvordan den ser ut, bare den er solid nok. Videre skjøting skjer med rette jern, og da er det fornuftig å bruke 16 mm kamstål. Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre.


Tilfarergolv er en løsning for å bygge opp nytt kjellergolv. Det er for eksempel vanskelig å rette opp i feilinstallerte varmekabler hvis. Legger du varmekabler i betonggulv selv, får du ikke brann i gulvet, men blir. Man vet ikke hvordan kablene er lagt, eller hvordan det er støpt. Kjellergulv må bygges opp med rett fundament for å vare lenge.


Betong til støping av kjellergolv kan du få på tre forskjellige måter. Er det betonggulv, bør du vaske med en fettløselig såpe og deretter prime med. Er ikke gulvet rett bør du bruke avrettingsmasse for å rette det opp. Hvordan kan man få furugulv hvitt, samtidig som treverket synes? Se hvordan gammelt og nytt preger hjemmet i Haltdalen.


Hvis kjellergulvet ikke har fuktsperre, bør du bygge opp et nytt gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar