onsdag 23. desember 2015

Legging av fliser på vegg

Her er fremgangsmåten for legging av fliser på vegg. Last ned ”Fliser kan du legge selv” for å finne frem til punktet ca. Pass ogsåpå at fliser med støv på baksiden skalrengjøres eller forvannes. Flisestørrelser og fugetyper, diagonal legging og flotte hjørner.

TRINN 4 flislegging av vegg - Adda Byggkjemi AS

Løse fuger og fliser er ikke bare et kosmetisk problem.

Legging av fliser på vegg

Når du skal velge fliser og fugemasse over kjøkken benk er det selvfølgelig viktig. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?. Stadig flere velger store fliser på både gulv og vegger på baderommet. Vi tilbyr italienske og spanske fliser av beste kvalitet.

Legge anvisning for flislegging over kjøkkenbenk - Right Price Tiles

Skriv inn hvor mange kvadrat badet er, gulv og vegger.

Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Bruk et rettholt for å tegne opp en strek på veggen, nøyaktig i vater. Gipsplater, betong eller puss er gode underlag for flislegging. Gulvvarme benyttes til legging av gulv i våtrom, kjellere, kjøkken, ganger.


Når alt er revet kan du sette i gang med å sette opp nye vegger og. Flislegger Har ett lite bad der det er fliser på gulv og vegger. Ellevte artikkel i serien om hvordan en selv totalrehabiliterer et baderom. Velg riktig type fliser for å få et perfekt resultat. De fleste av Far-fars sementfliser fra Marokko måler 20x20x1,6cm.


Grunnarbeidet er viktig når en skal legge fliser enten på gulv eller vegg. Mål avstanden av de motstående vegger til hverandre. Annen oppbygging på sportsboder og gulv felles trapperom (fliser). Disse linjene danner utgangspunktet for flisleggingenbåde på gulv og vegger. Flislegging av bad, våtrom og kjøkken, samt legging av flis utendørs.


Bæreevnen er ekstra god, så fliser kan monteres på veggen uten å gli i det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar