søndag 19. juli 2015

Bygge ut hus

Bygge ut hus

Hva er timespris for snekker, kan man kjøpe materialer hvor man vil, eller må. Jeg har fylt ut en byggesøknad for min fremtidge påbygg,men en. Trenger du å utvide eller kan det eksisterende huset bygges om? Ved å bygge med enkle moduler, kan du lage det hageskuret du har lyst til

Nå blir det lettere å bygge på huset - Aftenposten

Her bygger vi et modulbasert uthus, som enkelt får plass i hagen.

Bygge ut hus

Når de nye plan- og byggereglene trer i kraft fra 1. Mange hus kan gi deg muligheten til ekstra rom i høyden eller et ekstra plass. LOFT: Nå får du veiledning til hvordan du kan bygge ut loftet. Tilbygg til huset kan være på inntil 15 kvadratmeter.

Sett opp tilbygg utan å søke - Direktoratet for byggkvalitet

Du har selv ansvar for å finne ut hva du har lov å bygge på eiendommen.

Bygge ut hus

Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Dette finner du ut i Veileder for unntatt søknadsplikt for bod, uthus, veksthus og. Du ikke overskrider hvor mye som er lov til å bygge på eiendommen din. I deler av Bergen er det flere arealplaner som har strengere.


Det blir nå enklere å utføre byggetiltak på egen eiendom uten å måtte søke, og. Garasje, uthus og liknende på inntil 50 m2 kan bygges inntil 1 meter fra. Jeg driver å gjør om carporten min til "furtebu"/verksted. Noen som har noen formeninger om hvordan jeg bør gjøre. Smiths Venner bygger ut Brunstad konferansesenter. Vi hjelper deg med påbygg, tilbygg og ombygging av hus.


Sammen med våre arkitekter får du akkurat det huset du vil ha. Han mener at hus som bygges i dag, er totalt blottet for arkitektur. Også garasjer og uthus (kan) regnes med i bruksarealet. Les også: Ikke lenger søknadsplikt for garasjer og uthus.


Skal du bare bygge terrasse, nytt gjerde eller redskapsbod kan du gjøre det. Løsningen er å bygge to små boder på 15 m2 isteden for et stort uthus på 30 m2. Ut fra den tegningen lager vi en konstruksjonstegning med tilhørende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar