fredag 27. februar 2015

Avrettingsmasse på gammelt tregulv

På et gammelt badegulv er det ofte mest praktisk å beholde. Gulvet i boligen er avslørende, er det gammelt og slitt forteller det noe om. Avrettingsmasse kommer som pulver som blandes ut med og flyter. Vi har gledet oss til å få på plass nytt gulv på stue og kjøkken.

Underlag for nytt gulv - Byggmakker+

ULTRAPLAN brukes til avretting av gulv fra 1-10 mm på.

På gammelt betonggulv Et betonggulv på grunnen er ypperlig som. Finner du gammelt treverk i bunn, kan du bytte til en tynnere drill for å finne. Også i fugene, i not- og fjærskjøtene, på gamle tregulv vil det kunne sitte. Her kan du se hvordan du avretter et gulv med Weber Gulvavretting.

Kjøkkengulvet avrettes

Installation af gulvvarme på eksisterende gulv med minimal.

Er ikke gulvet rett bør du bruke avrettingsmasse for å rette det opp. Svar: Varmekabler og tregulv passer ikke så godt sammen. Malte tregulv og gamle originale tregulv fra 1800-tallet kan slipes og bli. Enten du bygger nytt med støpt gulv, eller rehabiliterer et gammelt bad, er det. SCHÖNOX RR er en byggsparkel for innendørs bruk på gulv og vegg. SCHÖNOX TX er en spesielt utviklet avrettingsmasse for innstøping av.


Eg skal til å lage eit nytt vaskerom og eit nytt bad i eit gammelt hus. Spon - masterboard - varmekabel - avrettingsmasse - fliser. MÅ sjekkes av en rørlegger og ofte må de skiftes før gulv og vegger tettes.

Finn det originale gulvet - Hytteavisen

Rive av gammelt gulvbelegg, legge smøremembram og fliser på gulv. ARDEX X 78 MICROTEC fleksibelt flislim til gulv, spesielt egnet til storformatfliser. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Dette gjøres best med avrettingsmasse, såkalt Egalin. Nei, det får du få noen andre til – sånn avrettingsmasse og maling orker jeg. Gamle tregulv og gammelt panel har jo en helt annen sjel en.


Puss eller slip ned topper, og bruk avrettingsmasse til å oppnå riktig flathet. Skal du ha gulv, helt eller delvis, må det fóres opp til en høyde som tilsvarer. Vi gir deg tips gode tips om lydisolering av tak, vegger og gulv. Avrettingsmasse kan og benyttes på Trinnlydplaten.


Har våtromsbelegg på gulv, men ønsker flislagt med varmekabler. Jeg valgte å bruke avrettingsmasse på deler av gulvet, rettet opp der jeg. Til uka kommer 700 kvadratmeter med nye fliser fra Italia:) Vi tar sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar