fredag 27. februar 2015

Get telefon priser

Get telefon priser

Har du Get i veggen ligger telefonlinjen allerede klar. Get Zero til en fasttelefon koster 44 øre per minutt hele døgnet. Tilsvarende priser for en ti minutters samtale med et ordinært.

Telefoni - Get

Hvor mye du betaler, avhenger av om du ringer fra fasttelefon eller.

Get telefon priser

Get kutter ikke ned på antall abonnementer, men skrur på priser og hastigheter. Sa opp i tide og fikk bekreftet oppsigelsen over telefon for. Med Get Freetime kan du ringe så lenge du vil mot en fast lav månedlig avgift. Gratis til fasttelefon, og under en krone til mobil.

Get skrur opp prisene - DinSide

SiB tilbyr gratis bredbånd gjennom Get i alle våre boliger.

Get telefon priser

Kommunikasjonsdirektør Øyvind Husby har fått telefonen han ventet på. Get Mobil fordi prisene han får fra Telenor «er for. Du er her: Altakraftlag.no / Fiber / Get / Get Premium. Jeg har telenor-internet/telefon, og GET dekoder, men vurderer å bytte mtp. Har ikke hatt noe særlig med problemer hos telenor, og de få. For kabel-selskapet Gets nye mottaker, er rene columbi-egget med funksjoner på.


Samtidig økte Get hastigheten på bredbåndsforbindelsene til alle kunder. Get tilbyr den beste abonnementtypeutvalg,beste priser og nesten Get box PVR (kan ikkje lenger bestille ekstra av denne). Borettslaget har inngått en ny kollektiv avtale med Get om leveranse av kabel tv. Videre har styret fremforhandlet gunstige priser for de som ønsker tjenester.


Get leverer bes du kontakte disse direkte på www.get.no, eller på telefon 02123. Ikke bare app: Når Get senere i år skal lansere sin nye. Teknologien er blitt mye bedre og prisene er overkommelige, sier han. Her får du full oversikt over våre TV-produkter og priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar