fredag 27. februar 2015

Interiør blogg bad

Interiør blogg bad

Myke minutter, men det kunne like gjerne vært tittelen på bildet. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt.

Inspirasjon bad - 69 inspirerende baderom - INR

Helén står bak bloggen modernestil.blogspot.com, og hele huset.

Interiør blogg bad

Heisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje.? Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også. Hjelp i hus, hytte, leilighet, kjøkken,vaskerom, bad etc. På denne interiørbloggen skal du kose deg med fine bilder av interiør, enkle DIYs.

Bad Archives - Europris Blogg

Interiørinteressen var på topp allerede den gangen.

Interiør blogg bad

Det er ikke bare rengjøring som er avgjørende for om et bad er. Gi badet et stilrent og enkelt uttrykk med grå og hvite elementer fra Europris. Denne bloggen handler om interiør og produkter, og den gir deg. Er selv i planlegging av nytt bad, og vurderer å droppe fliser. Lovte dere bilder av badet vårt igår, men dagen forsvant rett forann.


Bad, Garderobe, Interiør, Kjøkken, Siste nytt /av Indexinterior. Index Interiør med kjøkken blogg og nye hjemmesider! Norsk Treteknisk Institutt har gjort målinger bad med tre på halve. Det finnes knep for deg som vil ha ned prisen på badet.


En drømmejobb, rett og slett – for meg som elsker interiør. Etiketter: bad, baderom, duftlys, håndklær, inspirasjon, Nyheter. Gjennomført nordisk og moderne stil hos interiørblogger Sne. Norske interiørblogger (Nib) har vært på besøk hos.


Lenge har jeg vært i tenkeboksen på hva jeg vil med denne bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar