tirsdag 31. mars 2015

Best i test varmepumpe

Best i test varmepumpe

Priser og produkter varierer mye mellom de ulike varmepumpeleverandørene. Er du opptatt av å spare mest penger eller få best ytelse? VARMEPUMPE: 35 varmepumper for kald klimasone er sammenlignet. Best og billigst: Peis, varmepumpe eller koblingsur?.

Den store varmepumpeguiden : Forbrukerrådet

Varmepumpen IVT Nordic Inverter 12 KHR-N scorer best i testen.

Unngå trasige feilkjøp og få rett varmepumpe med en gang! Første steg er å vurdere om luft-til-luft-varmepumpe er. Men hvilke varmepumper er bedst i test på markedet i. Er de siste 10 årene ofte blitt kåret til best i test.

Nye varmepumper er best i test - Penger - E24

Markedet boomer af varmepumper i mange prisklasser.

Best i test varmepumpe

En luft-til-luft-varmepumpe koster fra 6.000 kroner til 30.000 kroner. Den svenske energimyndighed har testet luft til luft-varmepumper. Det holder ikke bare å konstatere at en varmepumpe er ”best i test”. Sjekk hvilken varmepumpe som er best i test for din type bolig. Startsiden for deg som vurderer å kjøpe varmepumpe eller allerede har installert. Hvilken varmepumpeløsning passer best for min bolig?


Sverige som i 2013 gjennomførte en stor test av varmepumper. Varmepumpe best i test i Forbrukerrådet store varmepumpeguide 2015. Vineterkongen er rett og slett HELT KONGE i denne undersøkelsen. Gulvmodell varmepumpe – For deg som vil ha varmepumpen lavt montert.


Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har kåret Panasonics luft til luft. Beskrivelse Mitsubishi Kirigamine FH35VEHZ 6,6KW: 14900 mva. Total pris: 19800 Veiledende pris: 28200kr ink mva. Bergvarmepumpen NIBE F1255 får toppresultat i stor varmepumpetest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar