lørdag 28. mars 2015

Bygge hus selv

Bygge hus selv

Byg nyt hus med HusCompagniet, og sæt dig i direktørstolen. En god og detaljeret tidsplan er et vigtigt redskab til at styre et byggeprojekt. Vi har bygget mere end 3.500 huse igennem de sidste 40 år. Undervejs har det bare kørt derudaf, og vi har selv skulle vælge nogle.

Byg et nyt hus med os! Dit hus er dit hjem // Huscompagniet

Bygger man selv, kan man nemlig få det helt, som man vil have.

Vi ved, at bygge nyt hus er meget mere end bare mursten. Byg nyt hus til familien - hustyper til dig og din familie. LTM Huse har over 20 års erfaring med at bygge arkitekttegnede huse. Anker Mardal har selv bygget alt i huset undtaget el-installationer, og fik.

Byg dit eget hus – fuldmurede typehuse til attraktive priser

Når du vælger at bygge nyt hus med os bliver du guidet trygt og sikkert.

Bygge hus selv

Opfyld boligdrømmen - byg nyt hus, arkitekttegnet hus i samarbejde med. Byg selv Måske drømmer du om at bygge selv, men du mangler de tekniske. Måske er I et byggefirma med en grund, som selv vil bygge huset for at sælge det. Er du i tvivl, om du skal bygge et hus med kælder?. Sådan bygges et hus fra fredag morgen til lørdag eftermiddag.


Byggefirma med typehuse og individuelle huse efter dine ønsker og drømme. Byg nyt hus med ide-huse og få kvalitet, service og aftaler, du kan. Skal du bygge bolig bør du lese her for å få råd om hvordan du skal gå frem. I dag holder Kåre Press-Kristensen åbent hus i privaten for blandt andre. Gør-det-selv metoden har nået sit foreløbige højdepunkt: Byg dit eget hus. Selvbyg, som konceptet kaldes, giver mulighed for at spare penge.


Nå selger de byggeplanene videre til alle som kunne tenke seg et slikt hus selv. OMe er et av flere bidrag fra trenden om å bygge små. Det jeg lurer på er hvordan man går frem når man skal kjøpe en tomt, hva. Find ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig. Jeg har så mange tanker i hodet, men det er så vanskelig å få dem ned på.


Men kan man selv bygge et nyt uden at være håndværker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar