mandag 23. mars 2015

Eiendomsmegler utdanning på nett

Eiendomsmegler utdanning på nett

Med nettstudier kan du studere når og hvor det passer best for deg. Selv har jeg planer om å bli eiendomsmegler, så hyver meg innpå tråden her. Utdanningen i eiendomsmegling gir deg gode og praktiske kunnskaper om. Du kan utdanne deg til eiendomsmegler ved både den private skolen BI (i Oslo.

Eiendomsmegling - Høgskolen i Telemark

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.

Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Nettstudier passer for deg som ønsker å ta din utdanning akkurat der du er. Er det noen som har tatt studiet mens de har jobbet som megler samtidig?. Les videre for å finne ut hva som skal til for å bli eiendomsmegler.

Eiendom Norge lanserer Eiendomsmeglerskolen – Eiendom Norge

Utdanning gir muligheter, og dersom du er flittig med studiene og velger et.

Nett- og samlingsbasert deltidsutdanning over 2 år. Eiendomsmeglerskolen er tids- og kostnadseffektiv etterutdanning, sier gründer. Harvard og Stanford var tidlig ute med utdanning på nett. Mange hundretusen investorer er svindlet på nett i Kina. Vet det finnes denne type utdanning via nett og samlingsbasert.


Eiendomsmeglerbransjen er én av ni bransjer i kategorien som vil. Samarbeidet mellom lokal bank og megler gjør også at vi kan tilby kjøpere. Det eneste jeg vet er at jeg vil studere, og jeg vil ha en god utdanning. I fremtiden kan du selge boligen på nettauksjon, selge boligen og leie den.


Undervisningen er nettstøttet og kombinert med tre frivillige samlinger. Dette tilsvarer vilkårene for å få eiendomsmeglerbrev i lovforslaget § 4-2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar