fredag 27. mars 2015

Garasje med leilighet over

Garasje med leilighet over

Jeg har planer om å bygge en garasje med hybel på toppen. Det skal bli enklere å bygge mindre byggverk som garasjer og boder. Utleie av hus, leilighet, hybel og hytter har forskjellige skatteregler. En kompis går med tanker om å innrede sin garasje på ca.

Garasje med leilighet - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt

Da stormen rev taket av garasjen, grep Sofia muligheten og bygde et.

Garasje med leilighet over

Målbart areal på loft beregnes for den delen av loftet som har høyde over gulv. Om man vurderer hybelleilighet i garasjen bør en være oppmerksom på at det. En hybelleilighet i et nybygg som nevnt over kan i de største norske byene relativt. Hvorfor ikke bygge en stor og romslig garasje med utleieleilighet på loftet?

Villagarasjer, Carport, Rekkegarasjer ~ Mellby garasje

Unntatt garasje med bruttoareal til og med 50 m 2 i enebolig.

Garasje med leilighet over

Trapperom Tr 1 kan ha dør direkte fra trapperom til bruksenhet, f.eks. Vi har nå 12 Stor Garasje med leilighet fra 14 nettsteder. Grimsvollen - Stor flott leilighet over to plan med garasje. VERDAL / BAKKETUN - Særdeles innbydende leilighet over 2 plan.


Reglene for utleie av hus, hybel, leilighet eller hytter er forskjellige. Leier du ut en leilighet over garasjen, gjelder vanlige skatteregler. Grefsentunet – Leilighet for de over 60 med gode solforhold og. Lagringsloft over leiligheten med tilgang fra gang. Oppføring av frittstående garasje og carport med samlet bruksareal eller.


Hybelleilighet utløser i tillegg en rekke krav, tomtekvalitet og ekstra. Dersom du for eksempel kan bygge en garasje med bod eller loft, kan du få. Leiligheten er gjennomgående og har en god planløsning. HAMAR VEST - 3-roms leilighet over to plan med garasje og flott beliggenhet. Har man en toetasjes garasje, med en hybelleilighet over.


Det er en garasje med bod inntil her av leilighetene A, B, C og D. Hånes - Stor romlig rekkehusleilighet over 2 plan med garasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar