mandag 23. mars 2015

Interiør hus

Sør Norges mest særpregede møbel og interiørforretninger. Interiør Huset Alvøen ble etablert i 1996 av Lene Bjørnsen og Hilde Alvsaker. I den tidligere verkstedsbygningen til NSB finner du nå. Tinnies hus leverer klassiske og tidløse møbler og tekstiler.

Barbu Interiørhus

Vi tilbyr snekkerarbeid og rehabilitering av hus og leilighet.

Kid Interiør er opptatt av det samme – det er hyggelig med fornyelse, og det. Velkommen til en hyggelig handel hos Kid Interiør. Her finner du tips til stue, kjøkken og soverom i mange stiler. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Barbu Interiørhus AS.

Barbu Interiørhus AS, Arendal - Gule Sider

Hus og interiør rabattkoder og tilbud for februar 2016.

Barbu Interiørhus har besøksadresse Barbudalen 37, 4846 Aust-Agder Fylke. Bedriften ble stiftet i 2003 og er registrert som AS under bransjen "butikkhandel. Interiør er opptatt av det samme - det er hyggelig med fornyelse, og det skal være. Interiøret er som godteri for øyet i hjemme til Siri og Bjørn Elle på Farøy. Jeg er alltid på utkikk etter nye butikker som selger kult interiør og pynt til.


Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte. En interiørarkitekt planlegger hvordan hus og bygninger skal se ut. På nightfall, når du tenne telys i Urbania te-lys hus, vil lys og varme strømme inn i. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Profesjonell veiledning og lekkert interiør for den litt kresne hus- og hytteeier. KLiNGELS nettbutikk tilbyr interiør og inspirasjon fra de ledende varemerkene.


Kategorien hus og hjem er stor og inneholder mange forskjellige varegrupper. Jeg så muligheten til å skape noe unikt, et fantastisk hus med mye sjarm og sjel. Jeg falt pladask for teglveggene, bjelkene og atmosfæren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar