torsdag 26. mars 2015

Montering av dør i betong

Montering av dør i betong

Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Materialet som er benyttet i veggen hvor døren skal festes i, bestemmer hva slags. I betong, lettbetong eller teglstein må man borre og sette i plugger. Heng dørbladet i karmen, kontroller at anslaget på.

Montere eller skifte dør - TreFokus

En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset.

Jeg har en innendørs murvegg som jeg ønsker å lage en døråpning i. Swedoors monteringssett FrameFast for dør- og vinduskarmer gir nøyaktig. FrameFast kan monteres i tre- eller stålstender samt betong eller. Ta ut dørbladet av karmen og kil karmen provisorisk opp i hvert hjørne.

Innsetting av garasjedør - MAXBO-TV

For montering i mur/ betong benyttes 10mm karmanker eller lignende.

Montering av dør i betong

Omfattende monteringsinstrukser for våre vinduer, dører, skyvedører, foldedører. Montering av en ny innerdør er nå en langt smidigere operasjon enn før. Mange av de problemene som kan oppstå med nye dører, som at de. FrameFast kan monteres i tre- eller stålstender samt betong eller lettbetong. Det første du må gjøre er å fjerne beskyttelsestape på vindu/dør -ramme.


Ved montering på betong må alltid fuktigheten måles. Hvis gulvet skal limes på et betonggulv vil ny betong. Saging av åpninger i mur og betong, riving av betongkonstruksjoner i alle typer. Kunne montere og justere vinduer og dører i mur og betong både i. Drogseth AS utfører montering av innerdør og bytte av ytterdør. Dessuten bytter vi vindu i hele Oslo og Akershus-området. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.


Riktig montering og etterbehandling av dører er viktig for at døren skal. Det er viktig at vinduer og dører blir satt riktig inn i veggen. Levering og montering av dører og vinduer for rømningsveier. Skal du sage i større trestykker, montere en hylle eller feste.


Ved montering på betong/murvegg må stenderne legges med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar