fredag 27. mars 2015

Montering av dør i mur

Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Vår guide viser deg hvordan du går fram når du skal montere døren(e). Heng dørbladet i karmen, kontroller at anslaget på. Dører og vinduer fra NorDan krever optimal montering for å yte best mulig.

ESSVE Programa Karmskrue

Ta ut dørbladet av karmen og kil karmen provisorisk opp i hvert hjørne.

For montering i mur/ betong benyttes 10mm karmanker eller lignende. Jeg har en innendørs murvegg som jeg ønsker å lage en døråpning i. Men jeg finner ikke store murplugger/skruer til f.eks. Før eller siden kommer du dit at det trengs å skiftes en dør eller et vindu.

Montere innerdør - Byggeprosjekt - Velkommen til Byggmax!

Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.

Det første du må gjøre er å fjerne beskyttelsestape på vindu/dør -ramme. Drogseth AS utfører montering av innerdør og bytte av ytterdør. En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset. Betongsaging, kjerneboring, levering og montering av dører og vinduer for. Som totalleverandør innen mur- og betongarbeid samarbeider vi med rørlegger. Det er viktig at vinduer og dører blir satt riktig inn i veggen.


Saging av åpninger i mur og betong, riving av betongkonstruksjoner i alle typer. For at få fuldt udbytte af din nye yderdør er det vigtig, at du monterer den korrekt Benyttes ved montering av dører og vinduer, samt tetting, isolering og utfylling. For en sikker og korrekt montering av dører og vinduer med over 120 cm bredde i. Ergo må også bunnsvillene være festet til mur og/eller såle. Arbeid og ressurs navn, Mål, Antall (enter), Pris, Samlet sum.


Montering av teglbjelke med TB-renne Fuktsperre av papp på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar