lørdag 7. mars 2015

Studenthybel tromsø

Elverhøy består av en blokk i tre etasjer med 24 hybler. Prestvannet studentboliger ligger midt på Tromsøya, ca 1 km fra byen. Det er ikke så veldig vanskelig å skaffe seg en plass å bo i Tromsø nå. Er du beboer og trenger mer informasjon, se beboerinformasjon.

Strandveien Studentheim

Leiligheter, hybler, studentbolig og bofellesskap ønskes leid i Tromsø.

Tromsø-studenten Aldo Dyrvik valgte campinglivet fremfor overprisede hybler. Det tilsvarer fem år med boligbygging i Tromsø kommune. Haukland, (foran) sier det å få studenthybel i dag, er som i. Til tross for at mange Tromsø-studenter tidligere har stått uten bolig ved.

Nordlys - Lena, Lisette og Nora bor i råtten hybel

Om du har tenkt å bruke buss i Tromsø, bør du skaffe deg Tromskortet.

Studenthybel tromsø

I de mindre universitetsbyene er det litt bedre muligheter for en grei studenthybel. I Tromsø er det 9 nye studenter for hver hybel som er. I Tromsø står mer enn 2.200 personer på venteliste for studentboliger. De gledet seg til å studere i et av verdens rikeste land. Lena, Lisette og Nora var nedslitte hybler fulle av mugg.


Studentsamskipnaden i Tromsø: Søk etter bolig her. Boligtorget.no eller kontakt det aktuelle studiestedet for. Hvis du er student, bør du sjekke om studentsamskipnaden tilbyr studenthybler. Vær ute i god tid, for rundt studiestart er trykket stort. Mange steder bør du ha begynt å søke om studenthybel. Tromsø kommune er intet unntak, og når kommunen ligger an til et.


Uttalelse fra Sør-Troms regionråd til forslag til opplæringstilbud skoleåret. Jeg sitter i Breivika, universitetet i Tromsø, og fikk opp adressen. Universitetet i Tromsø (Studenthybel), og fikk opp et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar