tirsdag 2. juni 2015

Bedriftspakke dør til dør ikke hjemme

Pakker levert på døren uten forvarsel skal ikke forekomme. Vil du at mottakere skal få pakken levert hjem på sin dør, er dette riktig. Hvis du ikke er hjemme når postbudet kommer blir pakken levert til. Dersom sendingen ikke får plass i postkasse eller postboks, må mottaker hente.

Sendt med posten - Trygg og Sikker AS

Hjem på Døren pakker kan spores på web for trygg levering.

Bedriftspakke Dør - Dør gir deg landets største og mest effektive. Hjem på dør bli kreditert, men du får kreditert kr. Ordre som bestilles som ”Pall på døren” kan ikke bestilles mot postoppkrav. Både jeg og min kone var hjemme da Posten påstod at de forgjeves.

Salgsbetingelser - Eplehuset

På Døren Hjem pakker kan sendes både med og uten oppkrav.

Bedriftspakke dør til dør ikke hjemme

Bedriftspakke Postkontor er et nesten genialt sendingsprodukt for deg som har. Bring) skal normalt ikke ta mer enn 5 dager over hele landet. Alle priser er oppgitt ink mva, eks frakt så sant at annet ikke avtalt. Betaling ved hjem på døren kveldstid (kl 17-21 virkedager) levering via Posten. Faktura som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler.


Gavekort kan ikke kjøpes eller brukes som betalingsmiddel på nett. Bedriftspakke som blir hentet etter avtale hos bedrift og levert i kontortiden. Pakken blir levert hjem på døren til kunden om ettermiddagen (17-21). Hvis du ikke er hjemme når sjåføren kommer sendes pakken til nærmeste. Varer sendt som postoppkrav kan ikke sendes På Døren.


Tjenesten er tilgjengelig på Servicepakker og Bedriftspakke Dør til Dør. Hjem på døren: Varen leveres hjem til deg mellom 17-21, og vil normalt være. Varene sendes med Posten som Bedriftspakke Dør-Dør. Dersom du ikke er hjemme ved levering, og pakken ikke blir hentet hos Posten i. Dette er et alternativ når man ønsker pakken levert på døren til bedrift på dagtid.


Pakker leveres kun til bedriftens besøksadresse, ikke postboksadresse. IKKE samme adresse som Veterinærinstituttet i Trondheim).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar