torsdag 4. juni 2015

Beise parkett

Jeg har gulnet eikeparkett i hele leiligheten, og ønsker å gjøre dette gulvet. Du kan fornye gulvet ditt ved å male, beise, olje, lute eller lakke det. TreStjerner Gulvlakk er en vanntynnbar lakk for tre, parkett og kork. Parkett er rimeligere enn heltre, men fordelen med heltre er at det kan slipes.

Beise

Beis kan også bli skjoldete, og bør brukes på steder man ikke.

Ask parkett i stue som er slipt, hvitoljet og lakkert med vår oljelakk. Eikeparkett som er slipt og beiset med en litt mørk valnøtt beis. Beckers Gulv- og parkettlakk gir dine parkett-, tre- eller plankegulv den rette. Om hvordan du beiser kan du lese i veiledningen ”Beise og klarlakke tre”.

Fredrikstad Bygg og Parkettsliperi AS Gulv og Reperasjoner

Det er også en hinne på parketten som gjør at særlig beis ikke vil feste seg godt.

Man ser også "merker" etter sagbladet/fresen på noen gulv, og dette går ikke. GULVSLIPING Oslo Priser - Parkettsliping - Gulvlakk- Gulvslipper. Oslo/ Bærum /Akershus) og behandling av alle typer tregulv. Pluss male alle gulvlister hvite, evt sette opp nye.


Kiefer-Renovierung Verarbeiter: Alexander Beise Parkett- und Fußbodenbeläge. Når du bruker beis på gulvet må det etterbehandles med lakk Alternativet ville være å enten lute eller beise gulvet lyst først, og så lakke. Anbefales ikke til harde treslag og parkett, som f eks eik. Hos Trapperingen kan du få beis etter prøve, dvs at vi lager en farge til.

BEISE FARGE GULV - Utleiespesialisten

Generelt er det enklere for oss å få til god match mot parkett- eller heltregulv. Det finnes mange muligheter til å reparere ulike typer skader på parkett. Vi har selv såpevasket eik parkett, men hadde jeg valgt på nytt hadde. Westongmbh.de, Rechtsberatung-baurecht.de, Vob-kompakt.de.


Du kan velge om du vil olje, beise, lakkere, lute eller male gulvet. Vinduene er rødmalte, og vi tenker å beise lister med zen sand/perlemor gull. Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 225,- pr m2. Tillegg for innfarging/beising med lyse farger 55,- per kvm.


En vanlig lamell parkett kan slipes ca 3 ganger og en feil kan «stjele» levetid av. Vi benytter henholdsvis pigmenterte oljer og vannbasert beis som metoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar