lørdag 6. juni 2015

Bi eiendomsmegling

I en slik situasjon er det viktig at transaksjonen skjer på en optimal måte slik. Bergen, Stavanger og Trondheim, Høgskulen i Sogn og Fjordane. Det er to høyskoler, et universitet og vet forøvrig at BI tilbyr studiet også. Nå i det siste har jeg fått kalde føtter på om jeg vil klarer å fullføre studie.

Spørsmål - Typisk BI

Hei, har veldig lyst til å bli eiendomsmegler, men lurer veldig på karakter, snitt.

Bi eiendomsmegling

Du kan utdanne deg til eiendomsmegler ved både den private skolen BI (i Oslo. Hva vil det si at BI har fått en “Triple Crown”- akkreditering? Hvordan kan en normal arbeidsdag for en eiendomsmegler være? Vil absolutt anbefale deg å studere markedsføring på BI:) lykke til.

ansatte - Ryfylke Eiendomsmegling AS

Here are the top 10 Student Eiendomsmegling profiles on LinkedIn.

Student Eiendomsmegling i BI Norwegian Business School. Current, Eiendomsmeglerfullmektig at Garanti Eiendomsmegling. Avgangsstudent ved BI Trondheim - Bachelor i Eiendomsmegling. Here are the top 25 Avdelingsleder/eiendomsmegler profiles on LinkedIn.


Education, Folkeuniversitetet i Trondheim, Handelshøyskolen BI. Handelshøyskolen BI - Artikkelen er tidligere publisert i. Handelshøyskolen BI har håvet inn over 360 millioner kroner på. Handelshøyskolen BI er markedsleder for studiet eiendomsmegling i Norge. Bachlorutdanning i eiendomsmegling vil om kort tid tilbys ved begge studiesteder.

Bachelor i eiendomsmegling

BI overtok dette kurset fra Eiendomsmeglerskolen for en del år siden. Eiendomsmegler er en beskyttet tittel som man kun kan kalle seg og jobbe som. Den mest kjente aktøren er den privatdrevne handelshøgskolen BI, som er. Han har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Trondheim. PROA våren 2014, og trives godt i et sosialt og hektiske miljø, hvor. BI har 12 bachelorstudier, siviløkonom studiet og fem masterstudier på heltid.


Med bachelor i eiendomsmegling fra BI får du både en generell. Camilla er utdannet eiendomsmegler og siviløkonom fra BI. Eiendomsmegling 2 eksamen høst 2015 - posted in Skole og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar