tirsdag 2. juni 2015

Bolig interiør

Bolig interiør

Jessica er mer opptatt av stil enn hva som er mote. SOL samler ferske nyheter og trender innen interiør. Noe av det morsomste med jobben vår, er at den er så variert.

Norske interiørblogger

Bolig interiør

Teknisk arrangør: POSSIBILITY AS www.possibility.no. Fix bolig har alt du trenger av hagemøbler, griller, maling, gulv og vegg. Vi ønsker velkommen til regionens bolig- og interiørmesse 21.

Arkitektur - bolig - interiør — Luminate Photography

Bolig interiør

Parallellt med fotograferingen har jeg en genuin interesse for interiør og design. Etter gjennomført kurs hos Interior Design Institute i Vancouver er jeg nå blitt. Rådgivning innenfor interiør, både privat og offentlig. Lystad Spesialinnredninger er like kjent som LSI eller Lystad.


Hos Bladkongen.no finner du alle tips du trenger om interiør. Gled deg over vakker interiørkunst og få nye idéer til egen bolig. En relansering av 3D BOLIG rom-planlegger er under planlegging. Boligmessen i Bergen (Grieghallen) og til å møte mange av.


Boligstyling Flere og flere benytter seg av boligstyling. Vi skal skrive om design, oppussing og trender, samtidig. Vi ble rett og slett tatt litt på sengen, både selger og megler. Adresse, Torolv Kveldulvsons gate 24, 8800 Sandnessjøen. Et positivt førsteinntrykk er avgjørende for bud og salg av bolig. Vi arbeider med alle typer løsninger og disipliner innen feng shui og interiør.


Konsultasjon Bolig – balanse og god energi i hverdagen. Hos Bolia.com kan du finne alt til boliginnredningen. I år blir vi å finne på Lofoten Bolig og Interiør messe i Lofothallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar