tirsdag 30. juni 2015

Bolig tromsø til salgs

Illustrasjonbilde for EiendomsMegler 1 Tromsø Rødbanken. Få verdivurdering Finn eiendommer til salgs Se priser på meglertjenester. Eie Eiendomsmegling har boliger til salgs over hele landet. Storbakkvegen 21 - Hus 5 - Leilighet seksjon 2., Tromsdalen.

Nordlys - Eiendom

Finn drømmehuset eller drømmeleiligheten hos Heimdal Eiendomsmegling.

Selg Bolig Selv har mange eiendommer til salgs i hele landet. Eiendomsmegler, kjøp og salg av leilighet eller bolig. Leiligheter på Strømmen - Parkodden boligprosjekt av Thon Eiendom.

Eiendomsmegling - kjøp og salg av boliger - DNB

Vi har åpnet for salg av nye moderne boliger på Strands mest attraktive tomtefelt

Midt mellom Strand og Tromsø ligger flyplassen og landsdelens største. Nor-Bygg driver boligutvikling samt salg og utleie av leiligheter i Tromsø. Boligområdet får uberørt strandlinje og storslagen utsikt. Ikke siden 2006 har det vært flere boliger til salgs.


Antallet boliger for salg i Oslo er kun en tredel av utbudet etter finanskrisen i 2009. I Tromsø har prisene steget 16,6 prosent siden februar ifjor. Så mange boliger har det ikke vært til salgs ved utgangen av april siden 2009. Tromsø er oppe i 22 dager, Trondheim og Oslo 23 dager. Våre byggmester har til enhver tid en rekke boliger og nybygg til salgs.


Etter ti år i Kroken bydel i Tromsø, tok Jan og Britt Elin Indrevoll valget for tre år. Selvaag Bolig har bygget gode nabolag i nesten 70 år En god bolig. Vi tilbyr salgsgaranti fordi vi er så trygge på våre metoder. For saksøkte innebærer tvangssalget at vedkommende må flytte fra boligen og at. Leilighet på 13 kvadratmeter til salgs for svimlende.


Boligprisene i Tromsø stiger fortsatt mest av de største byene i landet. Han har siden den tid drevet med megling i Midt-Troms ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar