tirsdag 2. juni 2015

Cottage cheese paibunn

Cottage cheese paibunn

Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god. Pai er alltid godt, både som smårett, hovedrett og i lunsjpakka neste dag. Cottage Cheese-pai, matyoghurt med honning og nøtter, og. Denne paien har mer fiber og proteiner, og mindre fett enn en ordinær pai, men.

Mager skinkepai - Sunn - Oppskrifter - MatPrat

Deig: Hvetemel, FiberFin, smør og cottage cheese eltes fort sammen (bruk.

Cottage cheese paibunn

Med grov paibunn og en frisk grønn salat ved siden av kan du kose deg. En deilig pai som smaker godt men salat og cottage cheese vinagrette. Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store. Når du lager pai, gjelder de samme reglene som for pizza.

Pai med laks, purre og sopp - oppskrift

Se an konsistensen om den er passe myk og grei og trykke ut.

Cottage cheese paibunn

Tags: pailunsjmiddagkyllingspinatkyllingpaipinjekjerner. Cottage cheese i kombinasjon med bacon smaker fortreffelig i pai. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat. Tilsett cottage cheese og rømme, bland med en sleiv.


Så nå er det middagen som står for tur, pai er godt, sundt og enkelt. Her får du oppskriften på en kjempe god hjemmelaget pai med skinke og. Både den bosniske og greske pitaen er pai av filodeig med. For å lage pai trenger du en paibunn som du enten lager selv etter. Bland sammen egg, rømme/ yoghurt, cottage cheese/kesam og krydder. Pai er enkel, sunn og smaksrik mat, som passer like godt til hverdags som fest.


Både revet hvitost, blåmuggost og cottage cheese funker også utmerket! Dagens pai må få komme først, for den var så vellykket og smakfull. Cottage Cheese og 1dl Ekstra Lettmelk i stedet for. Pisk sammen egg, melk, kesam/cottage cheese eller fløte, salt, pepper og.


Så er det vegetardag igjen og i dag blir det en mettede pai med purre og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar