mandag 1. juni 2015

Design og interiør messe

Oslo Design Fair - den viktigste møteplassen for design og interiør i Norge. Vi går på Boligmesse for å få ideer og se hva som finnes på markedet. Vi gleder oss til å delta med egen stand på Interiør- og Boligmessen. Vi ønsker velkommen til regionens bolig- og interiørmesse 30.

Boligmesse – De mest inspirerende boligmessene i Skandinavia

Salone del Mobile er et messeparadis for interiørelskere over hele verden!

Dette er en lukket messe for bransjen og pressen, men som blogger kan. Messen er åpen for publikum men også mange håndverkere samt. Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) Nordic Design Fair. Nå gleder han seg til å møte publikum på ukens interiør- og boligmesse i.

Boligforum

Interiør og Boligmessen er en publikumsmesse som blir holdt i Bergen.

Design og interiør messe

Oversiktsbilde fra hallen inne på DOGA med utstillere av interiør og møbler. Nordic Design Fair er en utstillings- og salgsmesse åpen for alle. DESIGNMESSE: Kiil arrangerer Design Weekend i Tromsø i april, og. Med 40 års erfaring designer og opbygger vi messestande for ambitiøse. Design og håndverk har invitert en rekke lokale håndverkere til Åpen dag på. Min første messe er unnagjort, og det ga absolutt mersmak.


Design og interiør messe Designtrade.dk i København. Lige nu er vi på vej hjem fra en succesfuld Formex messe 2013 - og vi har. The Oslo Design Fair will take place on 4 days from Thursday, 28. Virksomheder i design- og indretningsbranchen kan undersøge. Det bliver en spændende BOLIG MAD DESIGN messe, som vi ser meget frem til Skandinaviens største fagmesse for design, interiør og brugskunst.


Besøg os på standen ved TrendSet i Messe München d. Blickfang er ikke bare en messe, men også en udstilling og et. Tags: cozy, design, håndverk, interiør, interiørmesse, interiørtrender, Oslo. Vi finder samspillet mellem mode, design og bolig interessant,”. Det er Danmarks største fagmesse for design og interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar