fredag 5. juni 2015

Design smykker oslo

Design smykker oslo

Deberitz Design lager originale designsmykker i eget verksted i Oslo. Valg av ringer er en spennende opplevelse som for mange er. Bestill armbånd og halskjeder fra Cooee Design i Norge. Jewelbox.no er en norsk nettbutikk med base og lager i Oslo.

David-Andersen - David-Andersen

Bachelor of Arts in Design and Applied Arts - with Honours of the First.

Design smykker oslo

PLUSS – MINUS magnetiske smykker, Expo Arte Smykkegalleri. Opro Produkter AS lager moderne norsk emalje smykker midt hjerte av Oslo. Hjerter har en visjon om å glede kvinner med sitt særegne Hjerter-design. Hjerter tilbyr hovedsaklig smykker med Hjerter i alle mulige varianter.

Norway Designs

Nordiske vintage-smykker/ Scandinavian Design Jewelry.

Design smykker oslo

Solnør Rogan for Uni David-Andersen, Oslo, Norway. Dette er heller ikke første gang kronprinsessen bærer Lisleruds smykker. Allerede ved det finske statsbesøket i Oslo i fjor høst, dukket hun opp. Delikate farger og enkle former - rikt på spennende detaljer, som. Fra 1997 har Camilla drevet sitt eget glass studio i Norabakken i Oslo.


Camilla Prytz å lage sine første smykker, noe som ble en stor suksess. Camilla et skarpt øye for farge, form og design som kan sammenlignes med. Nå tror jeg vi er det, flere store motehus åpner forretninger i Oslo. Nina Vinje designer smykker for norske kvinner og henter inspirasjon. Vi har hver for oss laget smykker og vesker siden slutten av 80 tallet.


Vi fører flere kjente merker innen smykker og klokker. Norge og Thune har et godt utvalg av disse elegante og lekre design klokkene. Hjerters smykker visualiserer godhet, lykke, styrke, glede og. At home er en interiør- og klesbutikk på Lilleaker Torg i Oslo. Her presenterer vi et utvalg klær, interiør, design, smykker og tilbehør.


Ibsensgate 100 0255 Oslo Tlf: +47 22559390 www.expoarte.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar