søndag 7. juni 2015

Dusjløsning hytte

Noen som har erfaringer/anbefalinger ift løsning for vann i hytte uten. Selvhushold-hytter med 1 soverom mellomstor hytte. Dusjen er kun 190cm høy og meget plasseringsvennlig.

Knuts Hyttegrend

Hyttebeskrivelse: 1 soverom med 2 køyesenger (4 pers).

Det hadde vært deilig med en dusj, men det er vel litt bakvendt å gå inn. Kjøkkenavdeling med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, dekketøy. Våre trivelige helårs hytter kommer alle med en kjøkkenkrok og har dusj/wc. Denne kystledhytta ligger på fastlandet mellom Holmestrand og Horten.

Hytte 4+2 pers (wc/dusj) - Hytter - Nettsteder - Norsjø Ferieland

I tillegg har vi apartments med dusj/wc i 2 ulike størrelsar.

Dusjløsning hytte

Hytta har høy standard og passer godt for flere familier eller kurs/konferanse. Fullt utstyrt til sjølvhushald, stove/kjøken, 3 soverom, dusj/wc. Areal hytte 21 og 22 ca 39m2, hytte 25 og 26 ca 42m2. Helglass dusj hjørne med dør hengslet i glass sidefelt. Hytte 6: Tre soverom med 2 senger på kvart rom, dusj, wc. Hytte 2 og 3 er vertikaldelte hytter med 6 senger i hver avdeling, 55 m2.


Den har bad med dusj og badstu, wc, peis, vedovn, tv, radio og tørkeskap. Dei har stue/kjøkken og sovealkove i et rom og eget bad med dusj og el. Haraldvollen Røde Kors Senter har fokus på norsk tradisjonsrik mat. En dusj er heller ingen umulighet om man er av det kreative slaget. Men hytta har likevel innlagt bad med dusj og badstue, vannklosett, kaldt. Priser 1/1 2016, Sommerpris, Ordinær-pris, Ski-weekend hytte/leiligh.


Hytte og Bolig har landets største nettbutikk for badstuutstyr. Innlagt strøm, samt høy sanitær standard med dusj, WC og. Hytte type C m/toalett, dusj, 1 soverom og hems, TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar