tirsdag 2. juni 2015

Flotteste hjem

Flotteste hjem

Idag er det på´n igjen med flott vær der solen skinner. Maria Førsund Forsberg fra Sarpsborg har landets flotteste hjem. Mette Heiberg jobber med noen av Danmarks flotteste hjem og antikviteter. Hennes egen fargerike bolig er som et monter for hennes mange.

Danmarks skønneste hjem, Nordjylland 2012

Flotte Hjem er etablert med bakgrunn i flere års jobbing for å finne frem til dei.

Flotte Hjem skal importere og selge ting til hus og hage, og har som mål å kunne. NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN. Mennesker med en særlig passion skaber særlige hjem. Boligindretning Med Grafiske Plakater Fra Storartet Hjem.

Hamar Dagblad - Hamar-hjem kan bli Norges vakreste

For andre gang innbyr vi til ultraløp på Blefjell!

Flotteste hjem

De to brødre, som ejer stedet, har der- Verdens flotteste lejlighed. Arkæolog Gitte Invardson skal undersøge Bornholm i. I 1800-tallet sneg ideen sig så langsomt ind i de danske hjem for i dag at. Køb flotte græske, italienske eller portugisiske krukker med hjem. På Fedthjem finder du et kæmpe stort udvalg af flot indretning til hjemmet. Se det store udvalg af flotte tæpper til boligen hos ILVA.


Vis din personlige stil med flotte plakater og billedrammer på væggene. Indretning, tips og råd og opskrifter til hvordan du skaber et dejligt hjem. Med Byg kan du bygge smukke hjem til dine simmere og tilpasse deres. Når man flytter i ny bolig, er en af de første udfordringer af indretningen. Sengeramme – Flotte sengerammer i forskellige design. Dette er en side som samler mange gode ideér og inspirasjon.


Her finder du tips og inspiration til din rejse til London. Glæd dig - det bliver Danmarks største London guide. Hvis du er på udkig efter nogle flotte barstole, finder du dem hos BoShop. Og innerst inne ønsker de fleste eksilbergensere å flytte hjem igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar