mandag 1. juni 2015

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Endelig er blåbær sesongen i full gang, og i år er det veldig mye blåbær. Slik ble det ferdige resultatet :) Vårt nyoppussede soverom. Uglemor og Lillegutt :) Uglemor har fanget en mus.

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Vi blogger om produkter og inspirasjon til hjemmet.

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Heldigvis finnes det både smarte og stilige måter å fornye hjemmet sitt på, uten. Interiørdesigner og innehaver av Hemsen interiør, Marianne. Vi gir deg tips og inspirasjon til hvordan du kan skape din egen urban jungle. Få Kjersti Bergesens beste interiørtips og inspirasjon fra Tid for hjem-teamet!

Fargekart - interiør - Fargerike

INTERIØRTIPS: Henriette Amlie Kalbekken (24) fra Tromsø står bak.

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Tromsøværinger lar seg inspirere av naturen og jeg har også lagt merke. NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN. FRI FRAKT OG RETUR – Kjøp interiør og innredning på nett – Velkommen til. Få inspirasjon til din egen arbeidsplass i hjemmet! Det kan virke avskrekkende og skummelt å sette farge på hjemmet sitt.


Gjenbruk av interiør er mer i tiden enn noensinne. Nytt år gir mange lyst til å friske opp i hjemmet. La deg inspirere av FotoKnudsen sine trend linjer for våren. Se hvordan vi forvandlet et utdatert 80-tallsrom til et varmt og inspirerende.


De har et hjerte for interiør og et øye for styling. Få inspirasjon til et vakkert hjem med interiørartikler, tekstiler, belysning og. Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter. Gjør kupp når du er p?reise og finn spennende lykter til hjemmet ditt. Jeg håper du finner masse inspirasjon og utfyllende informasjon i. Jeg er hekta på interiør, og storkoser meg med planleggingen av det nye huset Denne måneden har vi endelig dette f a n t a s t i s k e hjemmet på trykk i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar