mandag 29. juni 2015

Oppussing av interiør

Oppussing av interiør

Det kan være lett å trå feil når du fargesetter interiøret. Lengter du etter forandringer, men har lite budsjett? Sjekk hvordan du kan fornye stue, kjøkken og bad uten at det koster skjorta. Gleder meg til jule-stæsjingen setter igang, det er jo faktisk ikke lenge igjen:) Men.

ErDetFarlig - Bygging, oppussing og interiør

Lengtar du etter forandringar, men har lite budsjett?

Oppussing av interiør

Sjekk korleis du kan fornye stove, kjøkken og bad utan at dei kostane skjorta. Selvlaget-guider, Slik gjør man det, Soverom Tags: Alternativ til tapet, billig, DIY. Vegger og tak skulle være trehvite, møbler og interiør likeså.

Artikler Oppussing - Hytteavisen

Vi skulle begynne rett etter nyttår men nå er vi i. Hva skal til for å skape et rom du lengter tilbake til? Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs. FixIT Oppussing og Vedlikehold AS har hatt mange spennende interiøroppdrag. For oss er det viktig å kommunisere godt med deg som kunde før vi starter på. Vi er ikke særlig flinke til å tenke økonomisk under oppussingen.


Tenk gjennom om dere klarer de ekstra belastningene oppussing medfører. Balder Interiør er en unik interiørforretning med kombinert butikk og showroom. Vi er behjelpelig med oppussingsarbeid på det meste innen interiør. Vi kan friske opp gammelt interiør og lokaler så det får en ny ”look”. Prognosesenteret vil nordmenn i år bruke 64 milliarder kroner på oppussing. Derfor har vi i Fargerike Sletvold alt du trenger til oppussing av hjemmet ditt.


Lek deg med farger, mønstre og interiør i ifi.no sitt moodboard. Med maling og nye tekstiler kan du fort forandre ditt interiør totalt. Oppussing og redesign av møbler og interiør, kurs, interiørdesigner. I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar