tirsdag 30. juni 2015

Pai med cottage cheese og spinat

Pai med cottage cheese og spinat

En deilig oppskrift på pai med spinat, bacon, løk og cottage cheese. Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. Denne paien har mer fiber og proteiner, og mindre fett enn en ordinær pai, men. Deig: Hvetemel, FiberFin, smør og cottage cheese eltes fort sammen (bruk.

Spinatpai med FiberFin - Funksjonell Mat

Rør inn det stekte baconet og smak til med salt og pepper.

Derfor ble lørdagskvelden heller tilbragt hjemme med god mat og film sammen. Fordel paprikaen og topp med litt cottage cheese-blanding og tomatsaus. Dette er en sunn og veldig god pai som du kan spise med god. Cottage Cheese og 1dl Ekstra Lettmelk i stedet for 2dl.

Deilig bosnisk spinatpai - Runes verden

Kutt sopp i passelige biter, legg spinat i paiskallet.

Tilsett cottage cheese og rømme, bland med en sleiv. Finner du ikke ricotta kan du bruke cottage cheese, men. Sunn og grov pizza fylt med skinke, spinat og cottage cheese. Ha på et lag med spinat, så skinke, løk, paprika og mais. Hell blandingen i paiskallet og strø over osten.Stek i. Paien ble servert varm med ruccola, ferskpresset sitronsaft og crema.


Cottage cheese er en god proteinkilde og smaker kjempegodt i salater. Fordelen med pai er at én oppskrift legger grunnlaget for uendelig mange. Legg så et nytt lag lasagneplater, spinat, linser, cottage cheese og topp med. En bok som med enkel design setter salat på lunsjmenyen hver.


Blåmuggost Og, Minipai Med, Og Tomat, Løk Blåmuggost, Tomat Trines. Kristins Middagstips: Omelett med cottage cheese og kalkunkorv. Må lagre opp Skyr, cottage cheese, magert kjøttpålegg og yoghurt. Drøm deg til sydligere strøk med en Middelhavspai.


Bland sammen egg, melk, salt og pepper og fordel det i paiformene. En lekker pai med en smaksrik chorizo, fersk spinat og rødløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar