søndag 7. juni 2015

Tette sprekker i tregulv

Tette sprekker i tregulv

Jeg har flyttet inn i en leilighet fra 1924 med et flott originalt gulv av lutet furu. Har et gammelt furugulv med ganske store sprekker mellom bordene. Malte gulv gir full frihet når det gjelder fargevalg, men plages du ved. Nordmenn elsker lekre tregulv og legger det gjerne både i stuer, kjøkken og.

Utbedring av gulvet - Byggmakker+

Han understreker at man aldri må tette sprekker som oppstår.

Jeg har et gammelt tregulv i lakkert eik (tror jeg) som er veldig stygt og. Et skadet eller slitt gulv behøver nødvendigvis ikke brytes opp og kastes. Utbedring kan skje ved at du fester gulvet tett fast til bjelkene. Kjenner du tydelig kald trekk, er det sprekker i konstruksjonen.

Reparasjon av gulv - Bygger´n

TEC7 kan både lime, fuge og tette selv under vann.

Se for øvrig egen beskrivelse for fuging av tregulv på produktsiden TEC7. Ultraloc fug blir dessuten fugene så tette at smuler ol ikke får plass. For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak, burde du montere lister. Du sparer penger på utsuging, isolasjon og nytt gulv. Tette malinger øker sjansen for råteskader på gamle hus også. Huden blir tørr, leppene må smøres, tregulv knaker og sprekker opp.


Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong. Sørg for at forskalingen er tett under og i skjøtene. Tetting av fuger mellom bygningsdeler og sprekker i støpeskjøter.

Valg av tregulv - Södra

Tetting av konstruksjonen mot grunnen - enkle tettetiltak. Samtidig får man et gulv som ikke behøver ofte vedlikehold. Forum for alle som er interessert i gamle hus - interiør, eksteriør og utemiljø! Monter nytt gulv – sponplater eller et vakkert tregulv. Det må ikke bli sprekker, platene må slutte tett mot bjel.


Det er viktig å få en tett overgang mot kjellervegg, innvendige bærevegger og. Den logiske konsekvensen av slike tette planlegginger er at kravene til. Polyurea-basert membraner for bruer, kulverter, gulv o.l. God flyteevne, muliggjør plane gulv i tynne sjikt. Legging av tregulv på et betonggulv krever bruk av en solid. Passer for de fleste industrielle gulv i betong, mur, puss, asfalt og gir en slitesterk.


Fylling/tetting av gulv-sprekker, renner og avløp, maskinsokkler etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar