torsdag 30. juli 2015

Inspirasjon hytte interiør

Dette er et hytteinteriør med mye sjarm og identitet. Jeg ville også lete opp inspirasjon med helt lyst treverk. Hytter innvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt interiør.

Hytte inne - Jotun

Ta en titt i vårt hyttemagasin og la deg inspirere av gode råd og tips om.

Inspirasjon hytte interiør

Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en. Inspirasjon ble hentet fra Øverbygg og Hytteplan sine utstillingshytter på. Vegger og takåser på stue er beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis (Jotun Pure. Her er utsikten fra verandaen på hytta, og Rondane er bare et utsnitt av det.

Interiør - Hyttemagasinet

Lene Høiby og Anne Elisabeth Liberg har 20 års erfaring fra.

Hedda Hytter har en rekke smarte løsninger for innredning og utstyr. På veggen er det brukt Tyrilin Interiørbeis i farge 13. Tyrilin Interiørvoks Hytteveggen er beiset med Farge 17. Få inspirasjon for ditt interiør i bildegalleriet!


Få inspirasjon til interiør hjemme eller på hytta med våre spennende Tindre. Hardvoksolje gir interiøret en varm, sløret og rolig overflate som er behagelig å ta. Interiøret har en røff tone og fargene er inspirert av naturen. Thor nyte sene høstkvelder i hamoniske omgivelser.


Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie Her vil du finne det du leter etter til de fleste hjem og hytter. Inviter naturen inn og søk inspirasjon fra naturen når du vil innrede hytta. Mange hytter har allerede en del jordfarger i interiøret. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg.


Ta gjerne en uforpliktene prat med vår interiørdesigner og la deg inspirere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar