fredag 31. juli 2015

Inspirasjon interiør 2016

Lek deg med farger, mønstre og interiør i ifi.no sitt moodboard. Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. Hun mener årets farger blant annet er inspirert av folklore og. Vi viser deg også hvordan du kan bruke trendene i ditt baderomsinteriør.

Interiørtrender for 2015/2016 - KREATIV-I-TET

OPPSUMMERT synes jeg messen i år var svært inspirerende.

Inspirasjon interiør 2016

Fargeinspirasjon vil hjelpe deg å forvandle ditt hjem. Sterkere gulvstruktur, tepper, store interiørartikler og mer farge. INTERIØRTIPS - INTERIØRINSPIRASJON Orkide på badet. Nå er lokalene fylt med mange flotte interiørskatter!

- Fargerike

Nå satser vi friskt med en frodig grønn start på 2016.

La deg friste av Odel sengeløsninger - 2016 kolleksjonen. Boligmesse - Bergen Boligmesse - Bergen 60.3512512,5.1302266 Boligmesse. Oppdragsgiver hadde mange flotte gamle møbler som vi omorganiserte og. Gradient coffee table, designet av Eli Chissick, trekkes frem av. Oslo Design Fair - den viktigste møteplassen for design og interiør i Norge. Nettverkets formål er å gi medlemmene inspirasjon, forretningsmuligheter og.


Instagram og sprer massevis av inspirasjon til alle interiørinteresserte. Nå er vi kommet inn i 2016, og med det så vil jeg ønske dere alle sammen et. Cotton Ball Lights, eller Happy Lights har lenge vært på interiørmoten, og jeg har.

TRENDRAPPORT 2016 - Bademiljø

Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Oslo for å hente inspirasjon, og for å se hva som kommer av interiør nå til våren. STRIKKEFESTIVALER 2016 Kryss av i kalenderen om du også i vil legge…. Inspirerende svensk heklebok – Magisk virkning Den herlige hekleboken. Fra vi var ung og nyforelsket og ingen interesse for interiør, første.


Inspirasjon interiør fra Flekkefjord, Flekkefjord. Det er en ypperlig tid for litt inspirasjon til å friske opp. Er det en ting som gjør at humøret mitt bare stiger og. For mange med en spesiell forkjærlighet for interiør er Instagram blitt den nye.


Her er det massevis av fin inspirasjon og lærerike workshops.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar