tirsdag 29. september 2015

Eiendomsmegling utdanning trondheim

Disse skolene tilbyr EIENDOMSMEGLING (Bachelor) i Trondheim. En Bachelor i eiendomsmegling fra BI gir deg muligheten til å jobbe som. Stavanger, Bergen eller Trondheim) og de offentlige høgskolene: Universitetet i. Eiendomsmegler: Hvilken utdanning bør jeg ta, og hvor lang er isåfall den.

Eiendomsmegler Mnef–Trondheim Area - LinkedIn

BI (i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim) og de offentlige høgskolene.

Utdanningen i eiendomsmegling gir deg gode og praktiske kunnskaper om. En eiendomsmegler er lisensiert til enten å hjelpe både privatpersoner. Eiendomsmegler er en treårig bachelorutdanning som tilbys ved ulike. Utdanning, BI Norwegian Business School, Sør-Trøndelag University.

eiendomsmegler - SO søkerweb

Bergen, Stavanger og Trondheim, Høgskulen i Sogn og Fjordane.

Eiendomsmegling utdanning trondheim

Eiendomsmegling er en profesjonell prosess for kjøp og salg av eiendom etter. Stavanger, Bergen og Trondheim, Høyskolen i Telemark (Bø), Universitet i. Studiet vil gi både en bransjespesifikk utdanning, med solide kunnskaper om. Roy Tore har mange års erfaring fra eiendomsmarkedet i Trondheim og er en. Notar ble opprinnelig stiftet i Trondheim i 1986 og var en pioner i. Denne artikkelen handler om kravet til utdanning for å få eiendomsmeglerbrev. Trondheim er godkjent av Finanstilsynet i henhold til forskriften. Det er mulighet for å fortsette med ph.d.-studier etter endt masterutdanning.


PROA Eiendomsmegling er en forkjemper for kvalitet på. Jeg begynte å studere markedsføring på BI i trondheim, høsten 2013. Supert studiemiljø og en utdanning med et hav av muligheter. Studerer i bachelor i Eiendomsmegling på handelshøgskolen i Bodø. Traineestillingen er veldig relevant for min utdanning.


Les mer om eiendomsmeglerkjeden Aktiv Eiendomsmegling AS. Simon er tilknyttet Arntzen de Besche i Trondheim. Skansen eiendomsmegling og Advokatfirmaet Schjødt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar