tirsdag 29. september 2015

Sliping av parkett

Gulvsliping -slipe gulv-slipe parkett-slipe tregulv-pusse gulv. Parkett: Her er det et slipesjikt av massivt tre på toppen. Sliping av gulv og sliping av parkett behøver ikke støve! GULVSLIPING Oslo Priser - Parkettsliping - Gulvlakk- Gulvslipper.

Sliping av parkettgulv - Vi i villa

Oslo/ Bærum /Akershus) og behandling av alle typer tregulv.

Sliping av parkett

Sliping av parkett Oljing av parkett lakking av parkett lakke parkett slipe parkett. Lurer veldig på om jeg skal leie en slipemaskin og slipe gulvene mine. Sannsynligvis blir det LANGT penere med slipte gulv enn billig dritt-parkett. Om du har en leilighet, et kontorlandskap, en enebolig.

SLIPING AV HELTRE- OG PARKETTGULV - coBuilder

Gulvsliper 1 er spesialist på sliping og etterbehandling av tregulv.

Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv. Parkett gir deg vakre gulv som er behagelige å gå på. Siden 1991 har sliping av tregulv og parkett vært mitt fag. B Bersvendsen har både kompetanse og utstyr til å slipe og vedlikeholde ditt gulv. Vi utfører parkettsliping på all slags typer parkett! Tregulv setter sine spor med årenes løp, men vi kan hjelpe deg med.


Vi utfører sliping og behandling av alle typer tregulv. Det er slitesjiktet som er avgjørende for hvor mange ganger et gulv kan slipes. For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. I november ble eikegulvet slipt og oljet slik at det ble lysere og matt.


Vi er spesialisert på gulvsliping, behandling og vedlikehold av alle typer tregulv. Vi farger, oljer og lakker etter dine ønsker og behov. Mange er av den oppfatning at sliping av parkett vil forringe gulvet. Du er her: Renhold Temporært renhold Gulvbehandling Tregulv/.


Etter tre år i USA kom vi hjem til en parkett som var til å gråte over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar