onsdag 18. november 2015

Grafisk designer lønn 2014

Publisert: 10.03.2013 — 11:59 Oppdatert: 11.02.2014 — 06:34. Lønn for ansatte i faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting, 1. D-tegner, Arkitekt / Sivilarkitekt, Grafisk designer, Interiørarkitekt. Film-, og tv-fotograf, Fotograf, Grafisk designer, Redigerer (film / tv).

Gjennomsnittslønn i 2013: Se oversikt for 156 ulike yrker

Jeg jobber som frilanser med grafisk design, illustrasjoner og diverse.

Grafisk designer lønn 2014

Utbetaling av lønn og overtidsgodtgjørelse Som grafisk designer aksepteres den som kan dokumentere nødvendige. En fersk grafisk designer må som regel gå utenom, via et internship. Her er tallene som tall avslører hva den virkelige snittlønnen er i ditt yrke.

Ledig stilling: Grafisk designer - vikariat / ARKIV / SØLVBERGET

Lærekandidat lønn i % av begynnerlønn i kode 1203.

Hvordan blir du mediegrafiker og grafisk designer. Tysnes, er utdanna grafisk designer og har ein bachelor i estetikk. Dags- og timepris fungerer for grafiske designere, webdesignere og andre. OK er altså irrelevant, det som er relevant her er at det.


I forslag til statsbudsjett 2014 fikk KHiB som kjent tilført 15 nye studieplasser på. Kultur, media og design, og andre nyttige statistikker. I 2014 foretok NAV Hordaland en gjennomgang av alle. Går det an å både bli en kreatør eller art director og en grafisk designer spm 3. Det vil være svært store forskjeller i lønn som AD, avhengig av blant annet.


Faglærte og grafiske designere, lønn per uke kr 6 198,. Hvad skal du have for at matche den fastansattes løn? Vi kan hjælpe dig ved at sende dig en lønstatistik, og. Kvinner må tørre å tenke lønn når de velger utdanning.


Ola Dunk har aldri hatt så høy lønn som i 2014, men oppfører seg som. Jeg forstår at ikke folk som har erfaring med grafisk design legger merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar