onsdag 18. november 2015

Leiligheter oslo til salgs

TVEITA 3-roms - Lys og pen leilighet - Nyere kjøkken og. Finn oversikt over boliger til salgs i ditt område. Vi i Aktiv Eiendomsmegling Frognerveien v/Martin Ommundsen. Registrer deg gjerne i vårt BoligsøkerRegister - så tipser vi deg om.

Kjøp og salg av bolig - Obos

Vi har nå 1 288 annonser i vår bolig til salgs i Oslo fra fra 14 nettsteder.

Leilighet H1001 er en flott 2-roms i øverste etasje og ferdigstilles sommeren 2017. Få verdivurdering Finn eiendommer til salgs Se priser på meglertjenester. Eie Eiendomsmegling har boliger til salgs over hele landet. Gyldenpris med heis, balkong og majestetisk utsikt.

Oslos minste leilighet til salgs - osloby

Lys,lekker og meget innbydende leilighet på populære Kr.

Antallet boliger for salg i Oslo er kun en tredel av utbudet etter finanskrisen i 2009. Sørenga, i Oslo sentrum, ifjor, mens bare i juni i år. Den er nå lagt ut for salg for 1.342.511 kroner, inklusiv fellesgjelden til. Majorstuen i Oslo kan du nå få leilighet på størrelse med en eske».


Selg Bolig Selv har mange eiendommer til salgs i hele landet. Kom på visning og finn boligen som passer ditt behov! I Oslo og Akershus har Usbl et nært samarbeid med EiendomsMegler1. Prisgunstig Oslo leilighet til salgs, Oslo, Norway. Oversikt, salg og utleie av kommunens eiendommer og tomter.


E24 fulgte 20 sentralt beliggende Oslo-leiligheter fra visning til salg. Kom deg ut av indre by og få en tre ganger så stor leilighet for pengene. Leter du etter en ny bolig eller leilighet i området rundt Oslo og Follo? Eiendomsmegler, kjøp og salg av leilighet eller bolig. Nydalen-leiligheten har en kvadratmeterpris på over 80.000 kroner.


Først løsnet det i markedet for små leiligheter, så kom segmentet på 5-6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar