mandag 30. november 2015

Maling av dører

Maleren viser hvordan du sliper, sparkler og maler en speildør. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler dør inne. Her viser Jotun deg hvordan du enkelt maler en innerdør. MALING AV DØR: Påfør et tynt strøk av bunnfargen, og la tørke.

Hvordan male dør inne

Male lister, vinduer og dører, gjør-det-selv, video.

Hva skal man male med, nå som det ikke er "skikkelige" oljemalinger å få lenger? Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på. Har noen eggehvite dører som jeg skal male i hvit chi. Skal du male helt glatte overflater som paneler, dører eller møbler?

Slik maler du lister og dører - Jernia

Det kan også gi en fin effekt å bruke helblank maling på lister og andre.

Utvendig treverk utsettes for en rekke påkjenninger. Dørene er malt to ganger, og etter hvert strøk kontrolleres. Løs maling skrapes bort og deretter pusses overflaten lett med sandpapir. Sliper man lett mellom hver påføring av grunning eller maling, gjør det. Skal pusse opp gangen, har slike dører som er lakkert.


Det er mye å huske på når du maler dører og vinduskarmer. Avfetting m/kluter (feks Salmiakk el Kraftvask) r Pensler du liker, flere bredder. Huk av døren, og legg den horisontalt over to bukker. Listverk, dører og vinduer blir flotte ved bruk av Jotun Lady Supreme Finish. Malermester Studsrud Ørje maling av dører Jotun Lady Supreme Finish.


Spesialmaling til dør og vindu med 12 års skriftlig garanti på farge og glans. Butinox Futura Dør og Vindusmaling er en dekkende utendørs maling som er. Maling for treverk med godkjent klassifisering B/s1/d0, EI30, EI60 og K²10. Det er ikke få timer du trenger for å male vinduene og dørene på et hus.


På fabrikken blir alle dører og vinduer behandlet mot råte og mugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar