onsdag 18. november 2015

Malte gipsplater på bad

Bad og andre våtrom er ofte blant de mest kostbare rom i et. Har satt opp gipsplater, sparklet, pusset og malt 2 strøk. Er det malte vegger skal du vel helst smøre membran på veggene før du setter. Istedenfor to lag gips vil jeg anbefale enten rupanel og gips, eller spon og gips.

VEGGER OG TAK VÅTROM Generelt om Norgips våtromssystemer

Minimum etasjehøyde i korridorer og baderom 2200mm.

Trebord / Plank Treverk er dårlig egnet som underlag for. Eneboligen inneholder 4 soverom, 2 bad, vaskerom, 2 stuer og kjøkken. Det leveres nødvendig spikerslag for kjøkken, bad- og garderobeskap. Himlingene leveres med sparklede og malte gipsplater.

Deklarasjon - Leigland bygg

I fellesområder vil det leveres malte vegger i gips/mur.

Malte gipsplater på bad

Garderoberom/gjesterom: Malt tregulv, malt gips på vegger og i tak. I tillegg er det soverom, en praktisk bod og ikke minst fullverdig bad. Entre, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og 1 bod. Helsparklede og malte gipsplater i bad/wc/vaskerom og bod.


Malte gipsplater og dels malt finpuss, fliser i bad. Gulv: Eikeparkett på trinnlydplater e.l., fliser i bad. Himlinger og vegger ble levert med malte gipsplater. Gipsplater og sponplater for den som skal bygge nytt eller pusse opp.


Platene er malte på baksiden, noe som gir bedre stabilitet.

Legge fliser på bad - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt

Romslig hovedsoverom med god skapplass og direkte adkomst til bad. På bjelkelag monteres det golvsponplater og hvitmalte gipsplater i himling. P-rom: Gang, garderoberom, stue/kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom. Malte gipsplater på veggene, bortsett fra bad som har fliser. Innvendig side av yttervegg i hovedsak som malt gips (leiligheter), delvis malt.


Bad med fliser 10x10cm i sort farge, varmekabel inkl termostat og med lokalt fall. I stuen er det enstavs parkett på gulvene, malt gips på veggene og malt gips. På badet er det dusjvegger, vegghengt toalett og servant med innredning. Da slipper du å sparkle og slipe skjøter på gipsplater. På bad monteres 12mm x-finer og 13mm gips på alle vegger. På gulv er det lagt parkett og veggene er malte gipsplater.


På bad, dusjbad, separat WC og vaskerom er det gulvvarme med termostat. En annen måte å skjule stria på, er å dekke de med rehab-gipsplater. Flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger og malt gips med spotlight i tak. Det leveres varmekabler i entre, begge bad og bod 2.etg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar