mandag 7. desember 2015

Hunder som trenger nye hjem

Hunder som trenger nye hjem

Ofte er det godt voksne hunder og katter som trenger nye hjem. Hunder til fjernomplassering er hunder som bor hjemme hos eierene sine til de. Norge + steder som Finn.no er overfylt med hunder som trenger nye hjem. Det finnes flere tusen dyr i Norge som trenger et nytt hjem.

«Hasjfarm-hundene» trenger nye hjem - Narkotika - VG

Hunder som ikke egner seg for omplassering, enten pga sykdom eller store.

Alle hunder som trenger nye hjem blir presentert med bilde/ informasjon på min. Send oss en mail og legg ved bilde så ordner vi resten. Det vil si at man aldri trenger eget brukernavn og passord på vårt nettsted. FANT omplassering av hunder er en uavhengig, frittstående forening.

Livreddende adopsjon - Samfunnsviter'n

For å være sikker på at hundene kommer til gode og trygge hjem har.

Alt går til å finne nye hjem for kattene og hundene som bor på gården. Det kan derfor ta tid for dem å bli vant til nye personer i livet sitt. Nå kan du gi dem eller andre hjemløse hunder et nytt hjem. Hjem Nyheter Spaniahundene finner nye hjem til forlatte hunder.


Utstyrsmessig er det ikke så mye valpene trenger i første omgang, men de. Disse ”uønskede” er de som virkelig trenger din hjelp og din medfølelse — du. Det ble en lang prosess å finne hjem til disse hundene og Flocka var den siste. Det du trenger før valpen eller hunden flytter inn. Aller først, hunden trenger tid til å bli fortrolig i sitt nye hjem. Hunden skal få muligheter til å falle til ro i sitt nye hjem uten å måtte være alene.


Den åtte år gamle hunden Tinka trenger en ny eier så raskt som mulig. Noen har meldt sin interesse, uten at de har funnet et nytt hjem. Det finnes over 400 hunderaser, i Norge har vi mer enn 200 av dem. Ny eier bør kunne gi ham god mental og fysisk stimuli. Og nå vet jeg hvor jeg har lyst til skaffe meg hund fra.


FAPF sin facebookside, og er hunder som trenger nye hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar