tirsdag 8. desember 2015

Hva går på tv i julen 2013

Hva går på tv i julen 2013

Anno (20) (NRK1), Idol (6) (TV2), V-cup hopp (NRK1), V-cup kombinert (NRK1). I julen samler NRK hele Norge foran tv- og radioapparatet, og årets. NRK-team seks familier i et borettslag i Oslo fra morgen til kveld. Tradisjonen tro blir gamle klassikere sendt i jula, og på NRK blir det gjensyn med.

Tv-tilbudet til barn og familie i jula - Barnevakten

Også TV 2, TV3 og TV Norge har et godt tilbud til de TV-glade.

Julemorgen parallelt på NRK1, og der sendes klassikerne. Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som g�r p� tv. V-cup kombinert 15.45 NRK nyheter 16.00 P3Morgen 16.30 NRK. Her er en oversikt over tv-tilbudet til barna og familien i jula.

Teodors julekalender - Wikipedia

Romjula er høytida for gamle amerikanske filmer på norsk TV.

Vi har alle noen programmer vi bare må se i julen. NRK Nett-TV så går den ikke flere ganger i reprise. TV-oversikten finnes også tilgjengelig i App-store og google play. Advent-Kalender har oversikten over julekalendere på TV i 2015.


Vi går ut i fra at den ihvertfall blir sendt på NRK Super. Han står bak bl.a "Pelle Politibil går i vannet" og "Kurt blir grusom". Pelle Politibil på sporet" i tillegg til "Solan og Ludvig - Jul i. Bakeblogger og TV-profil Ida Gran-Jansens jul er fylt med forskjellige. Hva skjer når åtte supersexy single gutter og jenter ankommer paradis?. TV:-) Det ville betydd hele verden for meg om du har lest mailen jeg. I denne stortesten braker TV-ene med superoppløsning sammen.


Det går an å leve uten all vår materialisme og fortsatt ha det godt. Spørsmålene går direkte på noe som har med jula å gjøre. TV-programmet «Håp i ei gryte», som har première søndag, vil gi det norske folk. Perioden mellom første søndag i advent og jul er fastetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar