tirsdag 8. desember 2015

Hva som går på tv

Hva som går på tv

Tv-guide: Se.no viser deg hva som g�r p� tv i dag. Perfekt (5) (TV2), Fjorden Cowboys (7) (TV2 Zebra), Norske Rednecks (1) (Max). V-cup kombinert 15.45 NRK nyheter 16.00 P3Morgen 16.30 NRK. Logg deg på tv-guiden for å sende opptak direkte til Get-boksen.

TV-guide - Get

MeeTV har egen film og serieoversikt, samt daglige redaksjonelle. Hva med en robot som gynger barnevognen eller motordrevet trillebår? Få oversikten over hva som går på TV med Norges beste TV-guide! Finn ut hva som går på Disney Channel Norge og hvordan du kan få Disney.

TV-guide - MAX

Sesongavslutningene står i kø og mange TV-serier tar sommerferie.

Se NRK sitt rikholdige arkiv rett i din nettleser. Retten til å mene, tro og si hva man vil, er Amnesty Internationals. Advent-Kalender har oversikten over julekalendere på TV i 2015. Vi går ut i fra at den ihvertfall blir sendt på NRK Super. Her som ellers vil ofte rettighetsspørsmål avgjøre hva som blir.


I Norge går TV-lisensen til NRK og var i 2010 på rundt 4,1 milliarder kroner. Norge må kringkastingsavgiften (TV-lisensen) betales av alle som har en. Kurset egner seg for alle som er interessert i å ha regi på film eller TV, om det er. Vi går gjennom hele prosessen fra ide, via manus, storyboard, instruksjon og.

NRK TV

Aftenpodden popkulturspesial (Del I): Hva gjør at politikk på TV er så bra?. Denne uken går de gjennom hva som gjør politikk så populært på. Tilkobling til nett og TV-signaler er viktig for mange på boligjakt. Pengene går til demensforskning, aktivitetstilbud og informasjon. TV 2-sendte «Lip Sync Battle» og programleder Anders McAuley har.


Programmet går på TV 2 Humor, og om dette er grensen for hva man. EUB TV: Ministeren avslører hva hun spiser til jul. I denne utgaven av TV-skolen skal vi ta en nærmere kikk på hvordan. Fortvil ikke, filmer som er sendt fra NRK, ligger ute på NRK sin nett-tv.


TV Visjon Norges grunnlegger Jan Hanvold får kritikk for å sende ut håndskrevne Jeg føler det samme, når jeg ser hva skattepenga går til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar