onsdag 9. desember 2015

Hvilestol norsk design

STOL FORMET SOM EN HUMMERKLO: Lobster fra Hjellegjerde har. Norsk Designråd valgte å gi Merket for God Design til vår nye stol EVA. Flott stol i mange utførelser og ikke minst har den en god pris og er veldig god å. Våre møbler er signert med kvalitet, komfort og norsk særpreg.

Velkommen til Pur Norsk AS

Vi designer møbler som gir deg hvile, bevegelse og en enklere hverdag.

Hvilestol norsk design

Stol fra 11 410 kr, skammel fra 7240 kr, Moroso/Blåmann Møbler. Jefferson er designet av norske Alexander Lervik for Skandiform. Den vant nettopp en pris under magasinet Wallpapers årlige Design Awards.

Slåke Møbelfabrikk

Den nyeste hvilestolen fra Sunnmøre vekker oppsikt med lekkert design.

Hvilestol norsk design

Norsk Designråd, som tildelte Nordkapp Merket for godt design i mars. Dette er et av målene til Scandinavian Business Seating. Vil verden begeistres av norsk fauna hogd i stein?. Falcon stol designer, kjente Sigurd Ressell For Vatne Møbler. Denne stolen fikk i 2008 Merket for God Design av Norsk Designråd.


Forhåpentlig får både stol og bord selskap av en liten sofa og et skap etter. Andreas den første norske designer som fikk et produkt i. Norsk Designråds jury som nå har tildelt Nordkapp Merket for God Design Dette er en stol som har rause dimensjoner og sterkt formuttrykk. Ray og Charles Eames DAR stol er én av flere stoler i deres serie med plast. About A Chair AAC 23 stol er designet av Hee Welling og Rolf Hay for HAY.


En super kul barstol i klassisk design, som er påvei til å bli en ny klassiker. Den har også vært en foregangsprodukt hva gjelder miljøvennlig design og har. En ergonomisk stol er en stol som følger deg naturlig inn i neste sittestilling. Designbedriften Alu Design i Kristiansand har skutt gullfuglen. Beetle lounge stol en er lav lænestol med et let udtryk.


Bevegelse er et sentralt designelement i hver Varier-stol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar