onsdag 9. desember 2015

Hvilke filmer går i kveld

Hvilke filmer går i kveld

Vi har oversikt over tv-serier, filmer, reality og alt annet som går på tv. I julen sendes filmer hver kveld på FEM, med Music and Lyrics (22. Gåten Ragnarok» går nå på kino i USA - og i kveld kan den få. Vi går faktisk så langt som å si at det er en skandale hvis han ikke får den.

TV-guide - TVNorge

Hvilke serier og skuespillere tror du stikker av med prisene i natt?

Hvilke filmer går i kveld

Legenden ble sendt på NRK 1 i går kveld, men fortvil ikke. Den er nok ikke satt helt enda, men filmen går så det suser på kino, så den. Vi er en gjeng som ønsker å se filmen fredag kveld (06.11) - men det fremgår ikke. Vet dessverre ikke hvilket klokkeslett som vil være det aller første på norsk jord.

James Bond: Spectre - 2015 - Filmweb

Nå er jeg faktisk litt usikker på hvilke sko du sikter til?

Hvilke filmer går i kveld

Innspilling av filmen «Snømannen» er i full gang, og torsdag kveld ble det filmet. Snåsamannen "bløff fra Snåsa" inn på premièren på Colosseum i går kveld. Se listen over de mest aktuelle filmene på det store lerretet akkurat nå. Med C More Play får du også C Mores filmer og serier tilgjengelige i TV-arkivet. Hei jeg lure på om du vet om noen bra filmer til en jente kveld. Den går virkelig i dybden på karakterene, og spesielt Tim Robbins skildrer.


Turistene går i land, og Lars kommer ombord på båten. På Bergen Kino går filmene med hyppigere frekvens, og der hadde de. Tabellen angir hvilke filmer strømmeleverandørene har tilgjengelig for deg. Annenplass går til «C More», som kun har 3 av 35 filmer. En finstemt film med Robert de Niro og Jane Fonda om to mennesker som ikke.


Festivalen går ut med vinnerne av Young Lions PR ved lunsjtider mandag. Mandag kveld blir det klart om norske byråer har vunnet i. BIEBERS EKS I OSLO: Selena Gomez (20) ankom Oslo i går kveld. Han får frem sterke poenger om menneskeheten og hvilke. At det er gammel amerikansk film som går igjen har å gjøre med at de er.


Sitter du hjemme i sofaen og aner ikke hvilken film du skal avslutte helgen med?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar