mandag 7. desember 2015

Hvordan legge flis

Fliser er godt egnet som ganggulv - og du kan fint legge det selv. Er jeg nødt til å fjerne dem først, eller kan jeg legge nye fliser oppå? Kan jeg legge vinyl på et flisgulv – og hvordan gjør jeg det i så fall? Løse fuger og fliser er ikke bare et kosmetisk problem.

Flisekompaniet - Hvordan legge fliser på gulv i tørre rom

Her viser vi hvordan du legger en tett smøremembran bak flisene på badet.

Hvordan legge flis

Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter. Her finner du brosjyrer til hvordan du skal flytsparkle og flislegge våtrom. Det er ikke så vanskelig å legge fliser på gulv i tørre rom. Pass ogsåpå at fliser med støv på baksiden skalrengjøres eller forvannes.

Slik legger du kjøkkenfliser - Byggmakker+

Christoffer Eriksen: Hvordan legger man vindsperren?

Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle. Legging en keramikk eller porselen flisegulv kan betraktes som en. Og det skjønner jeg jo, for da vi skulle legge flis på kjøkkenbenken var de. Her sitter han med sin nye bok, og gir deg noen tips til hvordan du bør og ikke.


Nesten alle som legger flis i dag blir lovbrytere med det kravet. Flis skal i hovedsak legges på dødt matreale som gips, mur o.l. Hvis du finner ut at du ikke vil at en flis skal ligge på startskjermen lenger. På lang sikt bør du altså legge nye fliser for å få en.


Tenk på hvordan det løses før selve flisleggingen er i gang.

Hjelp og tips om fliser - Modena Fliser

Nettflis.no er Norges største nettbutikk for salg av flis, fliseutstyr og fliseverktøy. For å legge fliser og avrette gulv er dette nyttig og nødvendig utstyr. Se film om hvordan du legger gulv med trinnlydmatte. Artikkelen orienterer om årsak og tiltak på fliser limt rett. Aktuell med: Nytt system for keramiske fliser på balkong, terrasse eller i hagen.


Mange har et underlag som gjør det vanskelig å legge ordinære keramiske fliser Hvordan blir løsningen seende ut når det er ferdig? Flislegging over kjøkkenbenk er en jobb du enkelt kan fikse selv. Forbrukerinspektørene viste i forrige uke hvordan man kan pusse opp badet for. Programleder Christian Strand i ferd med å legge fliser på en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar