fredag 11. desember 2015

Hvordan rette opp skjeve gulv

Hvordan rette opp skjeve gulv

Knirking, piping, skraping og during – hvordan blir du kvitt det?. Med en hengselretter kan du rette opp dører som går skjevt. For å kunne legge inn gulvvarme må gulvene være rette, og 1. Gamle tregulv er ofte skjeve og lite egnet som underlag for.

Rehabiliteringen av det gamle huset Tekst og foto - Husbyggeren

Se film om hvordan du legger gulv med trinnlydmatte.

Hvordan rette opp skjeve gulv

Ofte er gulvflaten verken rett eller sammenhengende. Sekk for sekk med avrettingsmasse ble blandet utendørs. URETEK reparerer sunkne betonggulv og stabiliserer grunnmasse med en rask. For å rette opp skjeve hus bruker vi jekker som settes inn for hver 3.

Legging av parkett, hjelp? - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett Debatt

Ved hjelp av gulvavretting kan vi enkelt rette opp skjeve gulv.

Hvordan rette opp skjeve gulv

Bor i en leilighet fra 1890-talet så gulvene er litt skjeve. Bør jeg sikre muren, og hvordan gjør jeg isåfall det. Telen har ført til at pilarene har blitt ekstremt skjeve med den følge at bl.a.et par. Hvordan skal man rette opp hytta og de skjeve pilarene? Her skal vi omtale hvordan massive gulvbord legges på bjelker eller tilfarere. For høye bjelker høvles av, for lave fôres opp med f.eks.


Murt pipe i stuen er skjev og gulvet ”henger seg på” pipa. Da klarer du faktisk å skru opp toppsvillen uten hjelp. Maskinen kan riste mer og trommelen kan bli skjev. Bruk et vater for å sjekke om vaskemaskinen står rett.


Sjekk for skjevheter i gulv og dårlig fundamentering, råder Helge Jensen. Hytta var skjev på nordre ende, og taket helte også nedover. Taksten var markedsverdien minus estimerte kostnader ved å rette opp hytten. Hvis du ikke gjør dette, vil flisene legges skjevt på gulvet.


Her er det ingen forskjell på om du skal rette opp for- eller bakhjul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar