torsdag 10. desember 2015

Hvordan tegne hus i sketchup

Hvordan tegne hus i sketchup

Vi har testet Google SketchUp i sammenheng med tegning av et tilbygg, og lot. Få støtte fra Enova på inntil 150.000 for miljøvennlig hus. Skru på annonser», eller prøv Tek Ekstra gratis i én. Programmet har en rekke verktøy som gjør at du kan.

Her finner du brukerveiledning til programmet Sketchup

Bruk verktøyet til å tegne fotavtrykk av huset ditt.

Hvordan tegne hus i sketchup

Google Sketchup er et superenkelt, gratis 3D-tegneprogram fra Google. Google SketchUp er et program som enkelt lar deg tegne i 3D. Gratis tegneprogram: Tegne hus, planløsning, interiør, uterom. Bolius har afprøvet 2 af dem - SketchUp og Floorplanner.

Tegn ditt eget hus - Aftenposten

SketchUp: Litt om å tegne en bygning ut fra et kart.

Hvordan tegne hus i sketchup

Læringsvideo i SketchUp – Hvordan sette inn hus i landskap. Emner: Teknisk tegning Dataassistert konstruksjon Husbygging. Det giver et rigtig godt billede af hvordan resultatet bliver på en meget. I hefte 1 begynner du å tegne et virkelig hus: Setter opp gulv, vegger, vinduer og. Da er jeg i full gang med å lage mitt første ordentlig hus i Sketchup.


Plassere hus og drapere geometri på terreng Geometri fra koter. Planlegger du å bygge hus eller oppussing av bolig?. Du lærer også hvordan du kan lage ditt eget objekt i Revit Family. Grethes hus i SketchUp for modellbygging - 2008 - (9788299741965).

Geometri - SketchUp

Jeg ble nødt til å tegne opp Akropolisbygningen fra bunnen. Tegne hus og rom sett rett ovenfra, rett forfra og rett fra siden. Hadde bare vært artig å leke meg på tegnebrettet for å se hvordan det. Gratis tegneprogram: Tegn dit hus med 3D tegneprogram. SketchUp Forlaget Uhrskov er i færd med at udgive lette.


SketchUp for verstinger" er kurset for de som har brukt SketchUp en del og vil. Sørg for å innhente tegninger av ditt eksisterende hus, slik det fremstår idag. Sketchup”, men vi hvis du ikke kan bruke slike programmer fra før anbefaler vi at. Google Sketchup er et kraftig 3D tegneprogram som har et meget enkelt.


Lær smarte triks for fargelegging og hvordan du for eksempel bytter farge på. Man kan starte med et helt nytt, tomt hus eller fra et annet hus. Veggavslutningstyper angir hvordan tegne og konstruere hjørner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar