søndag 20. desember 2015

Legge flis på flis bad

Flis på flis er mulig, svarer fagsjef i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen. Hvis du ikke liker flisene på badet, kan du legge flis på flis. En enkel fornyelse av badet trenger ikke å koste skjorta. Er du lei av de gamle flisene på kjøkken eller bad?.

Bad - Fliser på fliser - Vi i villa

Her viser vi hvordan du legger en tett smøremembran bak flisene på badet.

Selv om sprekken i ei sprukket flis på badet bare ses som en tynn svart strek. Oppdager du ingen svakheter, kan du legge ”flis på flis”, men vær. Legg flis på flis hvis membran og andre tetteløsninger fungerer. Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle.

Dette bør du vite dersom du vurderer å pusse opp badet selv - Dinside

I følge en flislegger kommer fliser(på gulv) og arbeid på et bad på rundt 4-5 kvm.

Legge flis på flis bad

Det er vel noe av grunnen til at det koster en del mer å flislegge hele badet. Det er jo lite vits å legge nye fliser oppå et bad som ikke er tett. Flisleggingen som beskrives er på ett bad som skal ha flis på alle veggene. Hvis du skal flislegge gulv og vegg så bør du begynne med gulvet. Disse linjene danner utgangspunktet for flisleggingenbåde på gulv og vegger.


Hvis det velges å legge gulvflisenediagonalt, er det kun linjene på veggene som. Dersom ein legg flisar på golv og veggar, kjøper inn nytt dusjkabinett. Muremeister Roar meiner at flis på 10 X10 til 20X20 er ein bra. Du kan legge flis på flis, legge nytt gulvbelegg og du kan male taket.

Hjelp og tips om fliser - Modena Fliser

Det er snakk om membran på to bad, flis på to bad, gulv hall, gulv vaskerom og 2. Bytte kjøkkeninnredning, legge nye gulv i 5 rom, mdf plater/tapet i 4 rom. Comfort kjeden og utfører alt innen bad og våtrom. Ved å lime fliser på eksisterende gulvbelegg på bad. Gjennom to tiår er vi også blitt svært dyktige på utførelse av flisarbeid og ikke. At det både er dyrt og tidkrevende å pusse opp badet er ingen hemmelighet.


Nettflis.no er Norges største nettbutikk for salg av flis, fliseutstyr og fliseverktøy. Priming 1L Skriv inn hvor mange kvadrat badet er, gulv og vegger. Vi er også i gang med å renovere badet og har her et begrenset budsjett. Hun har gjort mange store prosjekter og viser frem sitt bad hun nylig har pusset. En svært effektiv måte å legge flis på, som gjør det så enkelt å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar