lørdag 12. desember 2015

Legge flis på gulv eller vegg først

Sett merke der du skal begynne med første flis og merk av med piler på hvilken. Legg fliser løst på gulvet etter å ha målt opp hvor høyt du skal ha fliser. Fugeslam på fliser eller i fuger kan vaskes bort med klinkerrens tidligst 2. Slik legger du fuktsperre og membran på våtrom - video fra Weber.

Slik legger du fliser - Vi i villa

Start med å måle opp veggen (eller gulvet) som skal flislegges.

Hei, skal i gang med legge flisene p hele badet, vegg og gulv. Legg først ut gulvflisene tørt med riktige fuger fra midtlinjen. Membran legges på gulv av betong eller undergulv av. For fliser med knaster eller riller kan du bruke 6 x 6 mm tannsparkel

Alt om flislegging og støping av gulv - Laticrete

Gjør på samme måte i overgangen mellom vegg og gulv.

Fliser er godt egnet som ganggulv - og du kan fint legge det selv. Flislegging på vegg bør starte fra andre flisrad opp fra gulvet, og fortsette. Trelekten brukes til å støtte den første flisraden på. Skal det legges varmekabler, anbefales det først å legge.


I Norge har for eksempel 20x20 fliser på gulv vært svært vanlig og det har vært et. Flisene er lette å legge fall med også i små baderom. Stadig flere velger store fliser på både gulv og vegger på baderommet. GLASSMOSAIKK: Man kan stort sett få i mosaikk eller andre mindre.


På et mindre baderom i første etasje var situasjonen en annen: De. Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå. Har du et undergulv av keramiske fliser må du eventuelt gjøre en avretting. Sørg først for at underlaget er stabilt, rent og i vater. For best resultat, husk å sentrere mønsteret på veggen eller gulvet og beregn like. Er jeg nødt til å fjerne dem først, eller kan jeg legge nye fliser oppå?


Kan jeg legge vinyl på et flisgulv – og hvordan gjør jeg det i så fall?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar