tirsdag 22. desember 2015

Legge fliser på bad

Legg fliser løst på gulvet etter å ha målt opp hvor høyt du skal ha fliser. Her viser vi hvordan du legger en tett smøremembran bak flisene på badet. Nye fliser på badet behøver ikke være en kjempejobb.

Hjelp og tips om fliser - Modena Fliser

FLISLEGGING: I gangen er det ikke noe problem å legge flisene selv.

Legge fliser på bad

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle. Ellevte artikkel i serien om hvordan en selv totalrehabiliterer et baderom. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser.

Kan man legge nye fliser på de gamle? - Comfort

Bakgrunnen er at leseren har et bad fra 1998, hvor det ikke er tegn på fukt eller.

Legge fliser på bad

Kan håndverkeren legge nye fliser oppå de gamle, og kan det likevel bli. Er du lei av de gamle flisene på kjøkken eller bad?. Hei, skal i gang med legge flisene p hele badet, vegg og gulv. Kan man legge fliser på vinylgulv og bare bruke flytende membran. Badet er lite med fliser, men jeg vil ha nye fliser og ny innredning.


Det er jo lite vits å legge nye fliser oppå et bad som ikke er tett. Bad,Membran,Flis,Prisliste,Rørlegger,Snekker,Våtrom. Legg igjen telefonummer ditt så tar vi kontakt så snart som mulig. Skriv inn hvor mange kvadrat badet er, gulv og vegger. Dette kan fort spare deg mange tusen om ulykken skulle være ute.


Flislegger Har ett lite bad der det er fliser på gulv og vegger. På hele vegger som for eksempel bad må en aldri flise på sponplater, men over. Jeg har belegg på gulvet i dag, kan jeg legge fliser på dette? Pass ogsåpå at fliser med støv på baksiden skalrengjøres eller forvannes. Ved å lime fliser på eksisterende gulvbelegg på bad godkjenner utførende.


Jeg har lyst til å legge fliser så det blir litt pent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar