mandag 21. desember 2015

Legge fliser ute

Legge fliser ute

Alt du trenger å vite om konstruksjonprinsipper ved utendørs. Holm Foto: Flisekompaniet Når man skal legge fliser utendørs på terrasser. Naturstein i flisformat er et alternativ til vanlige fliser. Produktsjef Kai Jevne hos Mapei gir deg fem gode råd.

Lær å legge flis - Del 1

Keramiske fliser har blitt et svært populært materiale utendørs.

Nytt system for keramiske fliser på balkong, terrasse eller i hagen. Trenger ikke varmekabler for fliser som er beregnet for å bruke ute. Den kinesiske skiferen blir i hovedsak brukt ute som trappetrinn. Velg material med omhu og gi karakter til hele rommet.

Telemarksavisa - Uteflis til besvær

Granitt flisene ligner veldig på norsk skifer og er mye enklere å legge.

Legge fliser ute

Legging av 10 x 10 cm flis er vesentlig dyrere – kvadratmeterpris kommer på. Dinside Lei av å skrubbe slitent treverk på balkongen? Jeg har vært ute og kjøpt fliser – helt uten å tenke på at de store er MYE. Når det legges skifer ute er det viktig med fullstendig limdekning både på. Vi kan legge fliser og naturstein både innendørs og utendørs. Legging av fliser på underlag som er vannsikret med.


Leggeanvisning av Steinfliser og Småsteinsmosaikk. Flislegging over kjøkkenbenk er en jobb du enkelt kan fikse selv. Vi anbefaler ikke å legge sementfliser utendørs her oppe i nord pga frost og vi. Hos oss har vi dessuten alt utstyr som skal til for å legge fliser, og svarer. Er jeg nødt til å fjerne dem først, eller kan jeg legge nye fliser oppå?. Hvis uhellet er ute og flisen sprekker, kan du fint utbedre skaden selv.


Utvendig bruk av keramiske fliser – gulv på grunn, terrasser, balkonger. Når du starter på ny rekke bør du overlappe med en flis som er lengre eller. Gulvet er en rask måte å oppgradere en uteplass på, og skape et. Derfor er det viktig å velge frostsikre fliser når du skal legge fliser utendørs.


Sementfliser er lette å holde rene så lenge de er skikkelig impregnert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar